Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FAGUDDANNET SLAGTERSVEND SØGES


EN AF DANMARKS FØRENDE FØDEVAREGROSSISTER SØGER:

FAGUDDANNET SLAGTERSVEND TIL AFTENHOLD

Det går så forrygende i inco, at vi søger en faguddannet slagtersvend med opstart hurtigst muligt.

Inden for et af vores helt store fagområder, søger vi en slagtersvend til vores aftenhold. Du vil sammen med dine øvrige kollegaer få ansvaret for produktion, udskæring og pakning af det kød, som sælges til professionelle kunder inden for restaurationsbranchen. Det er derfor yderst vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og stabil i forhold til det arbejde, du udfører.

Om jobbet
Som slagtersvend, er du med til at sikre den daglige produktion og medvirkende til at opretholde en høj kvalitet på det kød, som distribueres til alle inco´s kunder. Jobbet omfatter udskæring og pakning af flere forskellige kødtyper- & arter. Det er et krav, at du har IT kendskab, er initiativrig og at du opfatter egenkontrol, som et værktøj til at bevare fødevaresikkerheden.

Vi tilbyder et job i en virksomhed med et godt arbejdsmiljø, hvor sikkerheden er i fokus. Der er tale om en stilling hvor arbejdstiden er søndag til torsdag kl. 18–01 og med fri hver fredag–lørdag. Derudover tilbyder vi gode arbejdsforhold, såsom pension og sundhedsforsikring. Løn er efter overenskomst.

Ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt slagtermester Charles Christiansen på telefon 29 99 61 33, der kan træffes hverdage kl. 8–15.

Du kan ansøge om jobbet ved at fremsende en skriftlig ansøgning til job@inco.dk – skriv ”Slagtersvend” i emnefeltet.

Du er også velkommen til personligt at aflevere din ansøgning.

Se mere på vores ansøgersite: https://inco.brandero.com


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her