Familiebehandler

Familiebehandler/-terapeut til nye opgaver

Har du erfaring inden for arbejdet med familier, børn og unge i udsatte positioner, og kan du se værdien i at arbejde tværfagligt? Vil du arbejde et sted med fokus på udvikling og fællesskab, hvor dine faglige kvalifikationer er i høj kurs, så er Klostermarken skole og dagbehandling måske stedet!

Klostermarken Skole er et specialundervisningstilbud med dagbehandling, der drives som en virksomhed under Center for Skole og Fritid i Slagelse Kommune. Eleverne er i alderen 6-16 år, med så omfattende indlærings, trivsels-, kontakt- og/eller adfærdsproblemer, at de ikke kan inkluderes i den almene skole.

Børnene og de unge er herudover kendetegnede ved sociale og følelsesmæssige problemer i både skole-, fritids- og hjemmeliv. Klostermarken skoles elevgruppe udgør nogle af kommunens mest udsatte elever, med komorbiditet af forskellige diagnoser.

Som familiebehandler vil du være tilknyttet et antal familier. Der arbejdes ud fra en handleplan udfærdiget i tæt samarbejde med forvaltningen. Mange af familierne er såkaldte multiproblemfamilier og din væsentligste opgave som familiebehandler, vil være at hjælpe de involverede til at tage ansvar og give værktøjer til at skabe forandring i familien. Du skal arbejde anerkendende og relationsdannende, og have fokus på ressourcerne og styrkerne, men samtidig have blik for udfordringerne hos familien.

Du vil både arbejde alene og sammen med andre familiebehandlere, psykolog og ledelse. Stillingen er på 37 timer og arbejdet kan forventes at ligge i både dag- og aftentimer samt weekend og helligdage.

Vi tilbyder en løn efter gældende overenskomst. Herudover ansættelse i en spændende organisation i konstant udvikling med gode og veluddannede kolleger.

Flere oplysninger
For yderligere information om jobbet er du velkommen til at kontakte skole/behandlingsleder

  • Jens H. Løhndorf på telefon 20 31 87 03.
Herudover kan beskrivelse af Klostermarken Skole og dagbehandling findes på www.klostermarkenskole.dk (http://www.klostermarkenskole.dk)

Frist for ansøgning
  • 20. april 2018 kl. 12.00
Samtaler forventes afholdt i uge 17.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To psykologer til Specialrådgivningen ved Synscenter Refsnæs

Region Sjælland

Synscenter Refsnæs søger fagligt stærke og ambitiøse psykologer til udredning og konsulentopgaver inden for arbejdet med børn og unge med synsnedsættelse. Psykologerne varetager både interne og eksterne opgaver for centeret som del af de tværfaglige...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Specialpsykolog til Ø3, Psykiatrien Øst i Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Ledig stilling som specialpsykolog er til besættelse på alment psykiatrisk afsnit Ø3 01.06.18. Til alment psykiatrisk sengeafsnit Ø3 søger vi en specialpsykolog. Stillingen vil ledelsesmæssigt være ved Ø3, men den vil være kombineret med opgavevaret...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Klinisk psykolog til "Enheden for Overvægtige Børn og Unge ", Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Vi søger en klinisk psykolog til Enheden for Overvægtige Børn og Unge , Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus. Har du lyst til at være en del af et Team med høj faglig udvikling, godt arbejdsmiljø og fokus på tværfaglighed, så er Børne- og Ungea...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Specialpsykolog eller psykolog til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Slagelse/Vordingborg

Region Sjælland

Slagelse
Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en specialpsykolog eller erfaren psykolog på specialistniveau - er du tæt på at færdiggøre din videreuddannelse eller er specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri med interesse indenfor...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Psykog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik, Holbæk

Region Sjælland

Slagelse
Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik - Holbæk er en stilling som psykolog 37 timer pr. uge ledig fra den 01.07.18. Stillingen vil være knyttet til et team på børne- eller ungeområdet. Kom...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018