Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familiebehandler til Borgercenter Børn og Unge Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave (barselsvikariat)

Borgercenter Børn og Unge Valby-Vesterbro-Kgs. Enghave har ca. 140 medarbejdere med forskellige socialfaglige og pædagogiske baggrunde. Enheden varetager myndighedssagsbehandling i børnefamiliesager og iværksætter foranstaltninger, som er målrettet børn og unges behov i henhold til servicelovens kapitel 11.   
 
Vi er opdelt i fem afdelinger: et sekretariat, en undersøgelsesgruppe, en børnehandleplansgruppe, en ungehandleplansgruppe og en foranstaltningsgruppe. Som familiebehandler er du tilknyttet foranstaltningsgruppen i Familiehuset.   
 
Om stillingen:  

At være familiebehandler er en familieterapeutisk rolle. Det indebærer, at du er indstillet på og har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør dig i stand til at påtage dig rollen som terapeut. Det vil sige at tage ledelsen i samtalen og anvende dine terapeutiske metoder aktivt.
 
Familiebehandlingen foregår både i hjemmet og på arbejdspladsen. Arbejdet foregår således både i vores lokaler og i borgerens hjem, og du behersker derfor den ro det kræver at foretage behandlingsarbejde i flere forskellige kontekster.
Vores målgruppe er både familier med små børn, familier med skolebørn samt familier med unge. Aldersspændet er således 0-18 år.
 
Du tænker som udgangspunkt, at børn og unges problemer ofte vil kunne løses i samarbejde mellem forældre og barnet eller den unge (det vil sige, at du har et systemisk fokus frem for et individuelt).
Dokumentation for arbejdet er en naturlighed, og du skal derfor være indstillet på, at der er en del skrivearbejde. Vi anvender Feedback informed treatment (FIT).
Du skal være indstillet på, at være en del af et team på 13 familiebehandlere, hvor man kigger hinanden over skulderen i arbejdet og giver og får støtte og feedback.
Der ydes regelmæssig supervision for hele teamet.   
 
Vi søger en kollega, der:  

 • har en relevant socialfaglig uddannelse og en terapeutisk efteruddannelse.  
 • møder borgeren respektfuldt og professionelt.   
 • er fleksibel i sin arbejdstid og kan arbejde eftermiddag/aften.  
 • kan samarbejde tæt med sagsbehandlere og øvrige professionelle omkring barnet/den unge.   
 • kan udarbejde dokumentation i forhold til arbejdet med de enkelte børn/unge og være velformuleret i både skrift og tale.  
 • er omstillingsparat.  
 • kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i en travl hverdag.  
 • kan arbejde ud fra definerede, konkrete mål og med respekt for, at familiebehandlingen er en foranstaltning for borgeren.  
 • har en anerkendende og løsningsfokuseret tilgang til arbejdet med børn, unge og deres familier.   
 • er god til at samarbejde og til at indgå i en gruppe.   
 • er systematisk og følger op på ansvarsområder.  
 • har et godt kendskab til IT på brugerniveau.   
 • er psykisk robust.  
 • er indstillet på at være teamplayer både i forhold til gruppen og til hele enheden.  
 • er indstillet på at arbejde i en politisk styret organisation.  
Det er en fordel, hvis du har en evidensbaseret terapeutisk overbygning på din grundlæggende terapeutiske uddannelse.   
 
Vi kan tilbyde dig:  
 • en enestående mulighed for at gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier.  
 • et arbejde med høj grad af indflydelse og ansvar.   
 • en arbejdsplads i udvikling.  
 • at indgå i en foranstaltningsgruppe med høj faglighed.   
 • en arbejdsplads, der vægter medarbejdernes trivsel højt og aktivt arbejder med at skabe gode rammer for medarbejdernes udvikling, såvel fagligt som personligt.
 • et familiehus, som behersker flere forskellige metoder, herunder PMTO, COS, FFT, Marte Meo udover den traditionelle familiebehandling.  
 • et familiehus, der arbejder systematisk med evidensbaserede metoder.      
Løn- og ansættelsesvilkår:  
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med relevant faglig organisation herunder regler om Ny Løn. 

 
Mere information:   
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. En del af arbejdstiden vil foregå i eftermiddagstimerne. Stillingen ønskes besat fra den 1. april 2018.   

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Stine Andersen på 2151 5835 eller socialfaglig koordinator Jette Brøns på 2612 1374.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 14. februar 2018
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Forældrementorer til børne- og ungdomspsykiatrisk specialafsnit for spiseforstyrrelser.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center - Afdeling Bispebjerg

København
Har du haft dit barn indlagt pga. en spiseforstyrrelse på et børne- og ungdomspsykiatrisk afsnit og har lyst til at støtte forældre der nu står i samme situation? Jobbet På Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center startede vi i foråret 2015 en forældreme...
Indrykket:19. oktober 2018
Udløbsdato:23. november 2018

Psykolog til den tværfaglige support, Område Amager

Område Amager

København
Er du fagligt stærk, optaget af børn og unges trivsel og udviklingsmuligheder, og vil du være med til at udvikle alsidige læringsmiljøer i kommunens dagtilbud og skoler, så er det dig vi søger. Vi søger en psykolog til et vikariat på 30 timer om uge...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:23. oktober 2018

Instruktorer til Institut for Psykologi, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

København
Ved Studienævnet for Psykologi er der på bacheloruddannelsen et antal instruktorstillinger ledige til besættelse pr. 1. januar 2019 inden for følgende fag hold: Personlighedspsykologi, øvelseshold Kurset omfatter 2 timers ugentlig undervisning i op ...
Indrykket:11. oktober 2018
Udløbsdato:28. oktober 2018

Psykolog til Tidlig Indsats i Arbejdsmiljø København

Arbejdsmiljø København - Tidlig Indsats - Psykologisk rådgivning

København
Vil du være en del af Tidlig Indsats, som er ét af de væsentligste tilbud i Københavns Kommunes sygefraværs- og fastholdelsesindsats? Vi tilbyder korte samtaleforløb til medarbejdere i Københavns Kommune. Vores tilbud retter sig mod ansatte, som har...
Indrykket:15. oktober 2018
Udløbsdato:4. november 2018

Neuropsykolog til Traumatisk Hjerneskade

Rigshospitalet

København
En fuldtidsstilling som neuropsykolog ved Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering Traumatisk Hjerneskade ønskes besat den 1. december 2018 eller snarest derefter. Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering Traumatisk Hjerneskade var...
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:16. november 2018