Familiebehandler (uddannet pædagog, socialrådgiver eller sundhedsplejerske) til børne- og familiehuset Arild

Kan du bringe din faglighed og kompetencer i spil i et tæt samarbejde med gode kolleger? Vil du være med i et nyt team, der skal udvikle et inspirerende og udviklende levemiljø for børn og familier?
 
Vi søger en familiebehandler, som har lyst og kompetence til at skabe forandringsprocesser i familier, der har brug for at udvikle forældrekompetence for at hjælpe deres barn/børn ind i en bedre trivsel og udvikling. Du skal være god til at etablere tillidsfulde relationer i mødet med borgerne, og samtidig have et professionelt blik for familiens ressourcer og udfordringer.
 
I Arild får du en fagligt spændende og afvekslende hverdag, hvor vi arbejder med barnet i centrum og tilrettelægger fleksible forløb med baggrund i familiens udfordringer. Vi arbejder altid ’tæt på familien’ med inddragelse af relevante professionelle aktører og netværket.  
 
Aktuelt søger vi en familiebehandler, der har erfaring med at arbejde systematisk med komplekse familiebehandlingssager og som har gode samarbejdskompetencer.
 
Arbejdstid 
Stillingen er på 37 timer ugentlig med skiftende arbejdstider i tidsrummet kl. 07-22.00. Vi arbejder i fast vagtskema og du må påregne weekendarbejde hver tredje weekend. Tiltrædelse den 15. april 2018. 
 
Kvalifikationer og opgaver
Du er uddannet pædagog, socialrådgiver eller sundhedsplejerske gerne med efteruddannelse i familiebehandling. Du har viden om aktuel teori fx tilknytning, udviklingspsykologi, mentalisering, neuroaffektiv teori, resiliens, systemisk teori og løsningsfokuseret teori. Du har erfaring med at arbejde målrettet og metodisk med afsæt i handleplanens udviklingsmål. Du er god til at lave analyse af observationer som efterfølgende kan omsættes til relevant og målfokuseret samarbejde med familien med henblik på at skabe den nødvendige forandring og udvikling. Du har gode evner til skriftligt arbejde både i forhold til journalskrivning og rapporter. Du kan samarbejde tværfagligt med både respektfuldhed, nysgerrighed, autencitet og mod. Du har lyst til at arbejde med metodeudvikling, men også lyst til at udvikle dig fagligt.
 
Hvem er vi?  
Vi er lige flyttet til nye, flotte lokaler på Gadelandet og udvider normeringen fra tre til syv familiepladser. Vi arbejder med specialiserede behandlingsindsatser til børn (0-6+) og deres familier. Institutionen har både døgnophold for anbragte børn og for børn med deres forældre. Vi løser opgaver, der rummer høj grad af kompleksitet og fordrer helhedsorienterede løsninger. Vi arbejder fleksibelt, inddragende og vidensbaseret med fokus på at skabe målbare forandringer. Vi har en integrativ teoretisk tilgang, fordi vi løser en bred vifte af opgaver. Derfor vægter vi også en forankret faglighed i forhold til teoretisk viden, metodisk kunnen og praksiserfaring.  
 
Hos os er det vigtigt, at trivslen er høj og der er plads til humor. Vi er et tværfagligt arbejdssfællesskab, hvor tillid og ansvarlighed er grundtonen.
 
Løn i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny løn.
 
Lyder det som om denne stilling er noget for dig?   
Der er informationsmøde tirsdag den 20. februar kl. 16.30-18.00 i Svendborggade, København Ø. Tilmeld dig på 3286 1411. 
 
Det er vigtigt, at ansøgningen indeholder præcise datoer for ansættelser/ophør, uddannelsesbevis, dokumentation for erfaring og efteruddannelse. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 26. februar 2018.
Vi afholder ansættelsessamtaler mandag den 5. og tirsdag den 6. marts.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Sundhedsplejerske til barselsvikariat i Område Indre By/ Østerbro

Team B Sundhedsplejersker - Indre By/Østerbro

Som sundhedsplejerske i Københavns Kommune bliver du en del af den tværfaglige support, hvor vi har særligt fokus på tidlig opsporing og indsats. Den tværfaglige support er forankret i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Vi søger en sundhedsplejerske ti...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Sundhedsplejerske til barselsvikariat i Område Indre By/ Østerbro

Team B Sundhedsplejersker - Indre By/Østerbro

Som sundhedsplejerske i Københavns Kommune bliver du en del af den tværfaglige support, hvor vi har særligt fokus på tidlig opsporing og indsats. Den tværfaglige support er forankret i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Vi søger en sundhedsplejerske ti...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Sundhedsplejerske til Område Brønshøj-Vanløse

Team AB Sundhedsplejersker - Brønshøj/Vanløse

Er du en nyuddannet eller erfaren sundhedsplejerske, og har du lyst til spændende daglige udfordringer i en velfungerende gruppe med 34 sundhedsplejersker så er det måske dig vi søger til et vikariat med start den 1. maj 2018 eller snarest derefter....
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Sundhedsplejersker til Sundhedsplejen Område Amager

Team A Sundhedsplejersker - Amager

Måske er du erfaren eller nyuddannet sundhedsplejerske til sommer - vi har spændende udfordringer i Sundhedsplejen til dig. Vi er 48 engagerede sundhedsplejersker som søger nye kollegaer. En kollega rejser efter 11 år, og desuden skal der planlægges...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Sundhedsplejersker til Område Valby/Vesterbro/Kgs.Enghave

Tværfaglig Supportfunktion VVK

Frederiksberg
På forkant med sundhedsplejen Vesterbro, Valby og Sydhavnen søger nye kolleger. Vi har stigende børnetal og udvider vores aktiviteter i forbindelse med tidlig indsats til familier med børn fra 0-6 år. Vi tilbyder dig derfor en stilling i vores efter...