Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familiecenter Viborg søger psykologer

Har du interesse for familiebehandling og undersøgelser, og vil du være med til at sikre de bedst mulige udviklingsbetingelser for udsatte børn og unge, og deres familier - så er du måske en vores nye kollegaer.

Familiecenter Viborg er leverandør af familiebehandlingsydelser til Familieafdelingen, der er ansat ca. 42 medarbejdere – psykologer, pædagoger og socialrådgivere samt sundhedsfaglige medarbejdere med mange års erfaring indenfor behandlingsområdet.
 
De henviste børn i alderen 0-12 år (17 år) og deres familier har meget forskellig baggrund for at komme hos os, men har alle det til fælles, at der er bekymring for børnenes trivsel og udvikling.

Vi arbejder med udgangspunkt i en systemisk og ressourceorienteret forståelse af børnene og deres familier, og lægger samtidig vægt på at tilrettelægge behandlingsforløbene individuelt, således at familierne tilbydes den hjælp, der er brugbar for dem. Dette betyder i praksis, at der er behov for at tænke kreativt og fleksibelt, samt at der er stor metodefrihed.

Du skal som psykolog, i samarbejde med de andre faggrupper sikre, at de opgaver, der henvises løses bedst muligt. Du skal være indstillet på både at løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med kolleger.

Vi anvender feedback- og effektmålingssystemet FIT (Feedback Informed Treatment), og det forventes, at du er villig til at anvende dette i arbejdet.

Undersøgelser
Et af vores store områder er undersøgelsesområdet. Dette arbejde omfatter udredning af samspilskvalitet og forældrekompetencer, og undersøgelserne foretages i et tværfagligt makkerskab med en kollega. I undersøgelsesarbejdet lægger vi stor vægt på at undersøge i et udviklingsperspektiv og med stor vægt på observationer og interventioner. Vi er ved at implementere MIM (Marschak Interatction Method) i vores undersøgelsesarbejde.
 
Familiebehandling
Vi løser en bred vifte af forskellige familiebehandlingsopgaver - herunder kortere rådgivning og vejledingsforløb samt længerevarende terapiforløb. Der er bl.a. opgaver indenfor overgreb, sorg og krise, psykoeduaktion, angstbehandling, forløb til forældre med anbragt børn og samspilsudfordringer. Inden for overgrebsområdet har vi desuden en særlig opgave ift. kompetenceudvikling af almenområdet vedrørende forebyggelse, opsporing og håndtering af sager med fysiske, psykiske og seksuelle overgreb. Ligeledes yde Familiecenteret råd og vejledning i konkrete sager med overgreb ift. håndtering af børnegruppe, forældre og medarbejdere.

Vi forventer at:

 • du er autoriseret psykolog og du har erfaring fra børne- og ungeområdet
 • at du kan arbejde selvstændigt, helhedsorienteret og tværfagligt 
 • du er udviklingsorienteret, og har mod på nye opgaver, og er parat til at deltage i metodeudvikling på tværs af faggrupper
 • du har en terapeutisk efteruddannelse
 • at du er fleksibel ift. arbejdstider- og opgaver
   
Vi tilbyder:
 • dygtige og engagerede kollegaer, der har lyst og vilje til at arbejde med udvikling af fag og metoder 
 • en arbejdsplads præget af god energi og et højt fagligt niveau, hvor opgaveløsningen sker i et tværfagligt miljø 
 • fleksible arbejdstider 
 • en hverdag, hvor der trods travlhed er plads til grin mellem kolleger 
 • en spændende, udfordrende og afvekslende hverdag 
 • supervision i tværfaglige teams
 • en værdibaseret organisation med værdierne mangfoldighed, ordentlighed, dygtighed og mod.

Løn- og ansættelsesforhold
Aflønning i henhold til Ny løn.
Forud for ansættelsen skal der foreligge en ren børne- og straffeattest.
 
Yderligere information
Tiltrædelse den 1. maj 2021.
Ansøgningsfrist søndag den 7. marts 2021 kl. 23:59. 
Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 15. marts 2021.
  
Vil du høre mere om stillingerne kan du kontakte teamleder Eva Louise Rosholm på tlf. 22 62 37 12 eller afdelingsleder Rikke Halling Mørch på tlf. 23 64 73 30. 
 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.