Familiechef i Familieafdelingen

Du er en strategisk leder, der er tydelig, sætter retning, har sans for struktur, organisering og kan drive forandringsprocesser. Du har politisk tæft, værdsætter tværgående samarbejde og er dygtig til ledelse af ledere.

Frederikssund Kommune søger ny Familiechef med tiltrædelse 1. maj 2018, da den nuværende Familiechef efter mere end 30 år på familieområdet nu har ønsket at ændre fokus og har meddelt, at han stopper sommeren 2018.

Det er et vigtigt mål for en ny chef at realisere de politiske ambitioner om at sikre en tidlig, forebyggende og tværfaglig indsats i et nært samarbejde med familierne og øvrige fagområder.
Familieafdelingen har en ny organisations- og ledelsesstruktur, der er trådt i kraft oktober 2017 med en opdeling i Myndigheds- og Foranstaltningsområdet samt en Stabsfunktion. Det vil være en vigtig opgave for den nye chef at sikre, at den daglige drift og videreudviklingen af strukturerne understøtter de politiske ambitioner. Dette betyder bl.a. at en ny chef skal have fokus på:

  • styring af økonomien og aktiviteter på området
  • at der udvikles forenklede, ensartede arbejdsgange og strukturer
  • at det tværgående samarbejde bliver effektivt, fleksibelt og målrettet børn, unge og familiernes behov

Den nye chef skal stå i spidsen for et fagområde med store ambitioner, engagerede politiske udvalg og en ny organisationsstruktur. Et Familieområde med engagerede, fagligt dygtige medarbejdere og ledere, hvor der er behov for tydelig og visionær ledelse af den fortsatte udvikling og cementering af den nye organisationsstruktur.

Familieafdelingens nye chef skal være en forandringsleder med sans for struktur, organisering, tværfagligt samspil og økonomistyring. Ledelsesstilen er direkte, inddragende, samlende og tillidsvækkende, så du sikrer dig følgeskab og resultater. Og du leder via klarhed i rammer, retning, roller, ansvar i ledelsesteamet og uddelegerer det til dine områdeledere at følge målene til dørs.

Din kommunikationsform er klar og målrettet ift. de forskellige interessenter. Politisk tæft er en integreret del af din ledelsesstil og det at navigere i krydspres og kompleksitet er noget du brænder for.

Du vil som fagchef opleve, at der bliver stillet tydelige krav og forventninger til dig, men at du samtidig også får støtte, sparring, tillid og rum til at indfri disse.

I udvælgelsesprocessen vil vi vægte højt, at den nye chef har erfaring med og indgående kendskab til ledelse på fagchefniveau og med ledelse af ledere, gerne suppleret med en lederuddannelse. Det er vigtigt at du har styringskompetencer ift. at være en del af et politisk system, erfaring med at drive forandringsprocesser og har en skarp sans for økonomistyring. Viden og erfaring indenfor Familieområdet vil være et stort plus.

Du kan læse mere om kommunen og stillingen på http://www.frederikssund.dk eller i den udvidede job- og kravprofil (https://signatur.frontlab.com/Frederikssund/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=7f7b2aba6e7d42afb30dbd8633271617.pdf).

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås i fortrolighed hos Direktør Jan Milandt på tlf. 29 47 23 91 eller jbmje@frederikssund.dk (jbmje@frederikssund.dk) og om rekrutteringsprocessen hos organisationskonsulent Lone Beier Lauridsen på tlf. 47 35 11 84 eller lbsch@frederikssund.dk

Der er ansøgningsfrist mandag den 5. marts 2018 kl. 12.00 og første samtalerunde den 12. marts. Der vil indgå test med tilbagemelding den 15. eller 16. marts, referencetagning mellem de to samtalerunder, samt 2. samtalerunde 19. marts.

Ansættelsesforhold
Fuld tid

Tiltrædelse
1. maj 2018

Kontakt
Direktør Jan Milandt på tlf. 29 47 23 91 eller jbmje@frederikssund.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Afdelingsleder til Kommunikationscentret

Hillerød Kommune

Afdelingsleder til Kommunikationscentret i Hillerød KommuneKommunikationscentret søger en afdelingsleder til en nyetableret stilling som afdelingsleder af synsteamet, høreteamet og teknologiteamet fra 1. april 2018.Kommunikationscentret yder undervi...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Afdelingsleder til indskolingen på Grønnevang Skole

Hillerød Kommune

Hillerød
Hillerød Kommune søger engageret leder, der sammen med personalet, eleverne, forældrene og lederteam vil arbejde for, at Grønnevang Skole fortsat er en rigtig god skole at gå - og arbejde på.Om Grønnevang SkoleGrønnevang Skole ligger centralt i Hill...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Afdelingsleder/stedfortræder til socialpsykiatrien

Frederikssund Kommune

Halsnæs
Frederikssund Kommune søger en kompetent afdelingsleder til administrativ og faglig ledelse af 33 medarbejdere i socialpsykiatrien. Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2018.Du refererer til lederen af socialpsykiatrien og skal i samarbejde med hende ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Leder af Myndighedsområdet i Familieafdelingen

Frederikssund Kommune

Halsnæs
Du er en leder, der brænder for ledelse og for familieområdet, du er tydelig, ser løsninger, har sans for organisering og er dygtig til at drive forandringsprocesser. Du kan navigere i en politisk ledet organisation, i et område under forandring og ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Centremanager til nyt forskningscenter (962569)

Science and Technology

Roskilde
Har du lyst til at være med til at arbejde sammen med stærke forskere, unge talenter og udvikle vilde ideer i et tværdisciplinært center? Er du drevet af at løse administrative og koordinerende opgaver, så forskere og ph.d.-studerende kan koncentrer...