Familieplejekonsulent til Familieafdelingen i Odsherred

Familieplejekonsulent til Familieafdelingen i Odsherred

30 timer pr. uge med start 1.3.2021 eller snarest muligt

Vil du være en del af et engageret team, der på tværs af fagligheder arbejder sammen om at skabe gode vilkår for børn og unge, der anbringes uden for hjemmet. Som familieplejekonsulent får du mulighed for at bruge dine kompetencer til at gøre en forskel for de mest sårbare børn og unge i Odsherred Kommune.

Som familieplejekonsulent bliver du en del af et lille og tæt team på i alt tre familieplejekonsulenter, der arbejder tæt sammen om at skabe de bedst mulige rammer for børn og unge i familiepleje eller på opholdssteder. Teamet er en del af Familieafdelingen, der udover dit nye team består af fire myndighedsteam, et støtte- og behandlerteam, et administrativt team og Døgninstitutionen Nordstjernen.

Vi arbejder tæt sammen i hverdagen på tværs af faggrupper og teams, med stor respekt for hinandens fagligheder og forskelligheder. Vi lægger vægt på sparring og tillid og på at skabe plads til den enkeltes faglig udvikling. Du vil opleve, at du får et stort ansvar og indflydelse på din egen hverdag. Samtidig er der altid plads til sparring og til at dele ansvaret i de svære sager, ligesom vi prioriterer løbende supervision.

Opgaver:

Supervision, rådgivning, vejledning og match af børn og familier

Du bliver en del af det tværfaglige team omkring det enkelte barn, bl.a. ved at matche børn med den rette plejefamilie eller det rette opholdssted og at støtte plejefamilierne med råd og vejledning og gennem gruppesupervision. Sammen med dine kolleger får du også ansvaret for de løbende tilsyn og at godkende netværksplejefamilier og er med til at finde nye plejefamilier.

Odsherred er en mindre kommune og derfor samarbejder vi med vores nabokommuner om at holde kurser for vores plejefamilier. Det betyder også, at du får et fagligt netværk med plejefamiliekonsulenterne fra andre kommuner på midt – og Vestsjælland.

Vi søger:

Struktureret konsulent, der prioriterer tværfagligt samarbejde.

Du er uddannet pædagog, socialrådgiver, familiebehandler eller lignende og kender til fagområdet, gerne med erfaring fra en lignende stilling. Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med supervision
  • Har lyst til og evner at arbejde sammen på tværs af fagligheder om barnet eller den unge
  • Arbejder systematisk og kan tilrettelægge dine opgaver selvstændigt
  • At du er anerkendende, analytisk og struktureret i din dialog, både mundtligt og på skrift
  • At du er fleksibel og trives i en hverdag, der ikke altid forløber som forventet

Om Jobbet

Familieafdelingen har base i Nykøbing Sjælland (20 min kørsel fra Holbæk)

Vi har 4 - dages arbejdsuge (mandag-torsdag), hvor du får stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger din arbejdsdag.

Stillingen er på 30 timer om ugen med løn efter gældende overenskomst.

Send din ansøgning allerede i dag eller senest lørdag d. 16. januar 2021. Vi holder ansættelsessamtaler d. 21. januar og d. 26. januar 2021.

Du kan læse mere i kompetenceprofilen - Klik her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Teamleder Eva Mørkegaard på 23 66 77 59 eller Afdelingsleder Helle Mariager på tlf. 59 66 65 32.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.