Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familieplejekonsulent til Familieplejen København

Søger du nye faglige udfordringer på en dynamisk arbejdsplads, og har du interesse for familieplejeområdet? Så har vi et spændende job til dig i Familieplejen København.

Familieplejen København søger en familieplejekonsulent med tiltrædelse den 1. marts 2021.

Som familieplejekonsulent er du en del af Familieplejen København, der rekrutterer plejefamilier, sikrer kvalificerede match til børn i aflastning- og døgnpleje og yder pædagogisk supervision til plejefamilier. Herudover tilbyder vi efteruddannelse til alle plejefamilier og yder psykologisk supervision efter behov. Vi arbejder udviklingsorienteret med matchning og med pædagogisk supervision af plejefamilier med henblik på, at flere børn og unge kan profitere af at bo i en familiepleje.

Om stillingen
Stillingen er på 37 timer ugentligt. De primære opgaver er at rekruttere og matche børn, unge og plejeforældre samt undersøge og godkende netværksplejefamilier. Herudover skal du yde pædagogisk supervision til plejefamilier, herunder udarbejde notater i sagerne samt arbejde tæt sammen med kommunens sagsbehandlere med afsæt i forvaltningens omstilling: En plads i Fællesskabet og Borgerens Plan.

Arbejdet omfatter også udarbejdelse af handleplansnotater og rapporter i sagerne samt kontakt med socialtilsynene. Herudover er det en central opgave at yde et intensivt opstartsforløb for alle plejefamilier, der får et ny plejebarn. I Københavns Kommune anvendes Socialstyrelsens koncept Tæt Støttet Opstartsforløb. Du vil i den forbindelse blive tilbudt et certificerende kompetencekursus.

Din profil
Du er fx uddannet socialrådgiver, pædagog eller har anden relevant uddannelse med 4-5 års praksiserfaring inden for børn og ungeområdet samt kendskab til betydningen af social udsathed og omsorgssvigt for børn og unges udvikling. Du har erfaring med at tale med børn og unge, kendskab til anbringelsesområdet og indsigt i kommunale arbejdsgange.

Du har relevant efteruddannelse og sætter pris på faglig udvikling. Du har erfaring med at give og modtage supervision og reflekterer gerne over din egen praksis. Du befinder dig godt i konsulentrollen, og vi ser gerne, at du har erfaring med socialt gruppearbejde og ledelse af netværksgrupper.

Vi forventer, at du er et engageret menneske med stærke samarbejdsevner og blik for tværfaglighed, og at du kan arbejde struktureret og har gode skriftlige kompetencer. Jobbet kræver, at du er i stand til at håndtere krydspres, skabe overblik, arbejde analytisk, udvise handlekraft, naturlig autoritet og fleksibilitet.

Vi forventer, at du har kørekort og bil til rådighed.

Om Familieplejen København
Familieplejen København er Københavns Kommunes familieplejeorganisation. Der er p.t. ansat 36 medarbejdere, heraf 26 familieplejekonsulenter, der varetager den daglige kontakt til de ca. 500 plejefamilier, som Familieplejen samarbejder med.

Som arbejdsplads er Familieplejen København kendetegnet ved en varm og anerkendende atmosfære og et stærkt fagligt miljø, der aktivt opsøger ny viden og udvikling. Vi har et højt fagligt ambitionsniveau, men lægger også vægt på at være en familievenlig arbejdsplads.

Familieplejen København er fysisk beliggende i Svendborggade 5, 3.sal, 2100 København Ø.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er til besættelse den 1. marts 2021 eller snarest derefter. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Mere information
Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte chef for Familieplejen København Anne Melchior Hansen på 2374 5887. Du kan også læse om os på centerforfamiliepleje.dk og på vores side på Facebook.

Søg via nedenstående link senest søndag den 17. januar 2021
Sammen med din motiverede ansøgning beder vi dig uploade dit CV og dokumentation for din uddannelse.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 22. januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.