Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familierådgiver der brænder for unge søges til nyt Ungecenter

Brænder du for at arbejde tværfagligt med unge og deres familier, og er du uddannet socialrådgiver /socialformidler så har vi en ledig stilling på 37 timer til besættelse 1. august 2019.

I Greve Kommune ønsker vi at gøre en særlig indsats for vores unge borgere (15-29 år) der har brug for en helhedsorienteret indsats så de unge hjælpes på vej mod uddannelse og/ eller job!

Vi har derfor organiseret beskæftigelsesrådgivere, familierådgivere, rådgiver fra det specialiserede socialområde, støttekontaktpersoner og UUV medarbejderne i et nyt Ungecenter under en fælles ledelse.

I Ungecenteret er der 25 tværfaglige medarbejdere og 1 leder hvor alle arbejder med de samme mål og bidrager med de forskellige fagligheder, som tilsammen medvirker til, at de unge motiveres og fastholdes i at komme videre.

Ungecentret starter op 1. juni 2019 og de sidste medarbejdere flytter ind 1.august 2019, det kunne også være dig?Du har:

  • Erfaring indenfor det forebyggende arbejde med børn og familier – med særlig interesse for de unge. Du må meget gerne have kendskab til DUBU.
  • Du kan arbejde selvstændigt, systematisk og kan kommunikere klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt.
  • Du kan med din personlighed udtrykke faglige holdninger, der kan være med til at sikre høj kvalitet og gerne nye veje i tilgangen til, at nå målet sammen med den unge.
  • Du har gode samarbejdsevner, er positiv og fleksibel og så har du et stort engagement som bidrager til den fælles opgaveløsning.
  • Har kørekort – det er en fordel, men ikke et krav.


Vi tilbyder:

Du får her en helt unik mulighed for aktivt at kunne bidrage med dine erfaringer og kompetencer ved opbygningen af vores nye Ungecenter.

En ny arbejdsplads, som består af et stærkt hold af forskellige fagligheder der sammen finder helhedsorienterede løsninger i samarbejde med de unge og deres familier. En faglig støtte, som medvirker til, at din faglige viden opdateres og udvikles.

En tværfaglig støtte og organisation som du selv er med til at udvikle fra første dag.

En åbenhed og mod til, at afprøve nye og virksomme metoder, der kan medvirke til at udvikle de unge i den rigtige retning.

Et arbejde med stor indflydelse og ansvar.Løn og ansættelse:

Stillingen er på 37 timer og med tiltrædelse 1. august 2019. Vi respekterer naturligvis din planlagte

ferie. Lønnen forhandles efter overenskomst og med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Du vil blive ansat med udgangspunkt i gældende overenskomst og efter forhandling.Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte:

Socialchef Mariann Mikkelsen, tlf. 21844014 eller Faglig koordinator i Ungecentret Kin Vadskjær, telefon 25342756.Ansøgning:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 16. juni 2019

Vi afholder samtaler i uge 26


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Socialrådgiver til Bjæverskovhus Kvindekrisecenter

Bjæverskovhus Kvindekrisecenter

Bjæverskov
Bjæverskovhus Kvindekrisecenter søger en engageret socialrådgiver 37 timer om ugen, som brænder for at gøre en forskel og som kan omsætte tanker til handling. Bjæverskovhus Kvindekrisecenter er et nyt krisecenter, som henvender sig til kriseramte kv...
Indrykket:19. maj 2020

Socialrådgiver

RehabiliteringsCenter for Muskelsvind

Taastrup
RehabiliteringsCenter for Muskelsvind er et nationalt center, der støtter sundheds- og socialvæsenet med højt specialiseret viden om rehabilitering af personer med sjældne neuromuskulære sygdomme. RehabiliteringsCenter for Muskelsvind (RCFM) er en s...
Indrykket:15. maj 2020

Socialrådgiver/socialformidler til Voksen Handicap og Psykiatri teamet

Center for Børn, Unge og Familier

Herlev
Er du uddannet socialrådgiver eller socialformidler med erfaring fra en myndighedsfunktion? Har du kendskab til servicelovens voksenbestemmelser? Har du mod på nye udfordringer? Så er du lige den kollega vi søger i Voksen Handicap og Psykiatri teame...
Indrykket:14. maj 2020