Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familierådgiver til Opvækst og Læring

Opvækst og Læring søger en familierådgiver/kontaktperson til børn, unge og familier pr. 1. april 2018 på fuldtid.
Brænder du for arbejdet med børn, unge og deres familier? Har du en pædagogisk/socialfaglig/sundhedsfaglig baggrund, og erfaring som familierådgiver, så er dette lige stillingen for dig.

Om stillingen som familierådgiver i Opvækst og Læring
Som familierådgiver i Opvækst og Læring løser du opgaver i henhold til Lov om social Service § 52. Det vil sige, at arbejdet består i støtte som f.eks.:

   • Opgaver i form af praktisk støtte til familier med børn, hvor familien i en periode har behov for særlig støtte til at få deres hverdag til at hænge sammen. Det kan være støtte til at få oparbejdet en struktur på hverdagen. Endvidere arbejdes der med relationen mellem forældrene og barnet, samt støtte til forældrene med at opbygge en forståelse af egne handlinger/mønstre og ændre uhensigtsmæssige handlinger/mønstre.   
   • Støtte i forbindelse med tidlig forældre/barn tilknytning, hvor der er bekymring for, om forældrene efter fødslen formår at få etableret en sund tilknytning til spædbarnet. Støtten til familien kan være både i form af samtaler og af mere praktisk karakter.
   • Opgaverne løses i et tæt samarbejde med familierne og socialrådgiverne i Opvækst og Læring, så der er helt klarhed om opgavens art og omfang. Der arbejdes således altid ud fra det beskrevne formål i barnets handleplan. 
   • Arbejdet i familierne kan finde sted på alle tider af døgnet og i weekender. Familierne skal have mulighed for efter aftale at kunne kontakte familierådgiveren, i den tid en indsats løber.

Du vil blive en del af et team på 11 familierådgivere/kontaktpersoner, med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Alle vores familierådgivere har uddannelsen inden for den systemisk/narrative metode.

Om dig
Vi forestiller os, at du har

   • En pædagogisk/socialfaglig/sundhedsfaglig grunduddannelse
   • Har erfaring som familierådgiver i arbejdet med børn, unge og deres familier
   • Vil være en del af en flerfagligt og ambitiøs arbejdsplads og team
   • Har interesse for arbejdet med sårbare familier

 
Om Center for Opvækst og Læring
Du træder ind i en organisation, som blev etableret den 1. december 2015. Centret varetager opgaver vedrørende alle børn og unge sammen med skoler, dagtilbud, sundhedstjeneste, myndighed mm. på 0-18 års området. Et mål for centret er, at borgerne oplever én indgang til kommunen, og at der sker en koordineret indsats på tværs af fagområderne og de Kommunale centre. Desuden brænder vi for at skabe gode resultater for borgerne - sammen med borgerne.
 
Oplysninger vedrørende stillingen
Hvis du gerne vil vide mere om os og stillingen, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at rette henvendelse til gruppelederen for foranstaltningspersonerne og familieplejekonsulenterne Vicky Petersen på 72533171

Ansættelse og løn forhandles individuelt med baggrund i gældende overenskomst i henhold til principperne om Ny Løn og er betinget af, at der kan indhentes tilfredsstillende straffe- og børneattest.

 
Ansøgningsfrist: 17. februar 2018 kl. 12.00
Ansættelsessamtaler den 23. februar 2018
2. samtalerunden den 26. februar 2018
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her