Familierådgivningen, Helsingør kommune søger to socialrådgivere. Én rådgiver til Familierådgivningens handicapteam og én, til et af vores tre distriktsteams.

Er du vores nye kollega?.

Familierådgivningen, Helsingør kommune søger to socialrådgivere. Én rådgiver til Familierådgivningens handicapteam og én, til et af vores tre distriktsteams.

Familierådgivningen er en del af Center for Børn, Unge og Familier. Vores målgruppe er børn og unge med særlige behov i alderen 0-23 år, samt deres familier. Familierådgivningen er en ambitiøs afdeling med et høj fagligt niveau, som altid er i gang med spændende udviklingsprocesser. Vi arbejder kontinuerligt og målrettet på, at rådgiverne her, har et så lavt sags tal, som det overhovedet kan lade sig gøre og dermed har mere tid til den enkelte familie. Vi tilpasser løbende vores interne tilbud så de passer til de behov der hos vores borgere, men også efterspørges politisk.

Vi arbejder med hyppigere opfølgninger, korttidsindsatser, inddragelse af netværket mv. Alle vores indsatser skal rettes mod den hele familie, fordi vi betragter familierne som et sammenhængende system, der indbyrdes er afhængige af hinanden, og påvirker hinanden. Vi skal støtte familierne på en måde, så de selv kan tage vare på deres familieliv med trivsel og udvikling, for alle familiens medlemmer. Vores mål er, at familierne bliver uafhængige af det offentlige støttesystem og derigennem oplever et selvværd og en stolthed.

Familierådgivningen er opdelt i tre distriktsteams, en modtageenhed og et handicapteam.
Ledelsen i familierådgivningen er delt, således at vi har en områdeleder, som har det overordnede ansvar for personale, drift og økonomi. En faglige leder og en socialfaglig konsulent samt en handicapfaglig konsulent der altid står til rådighed og har det daglige ansvar for, at sætte den faglige retning, balancere vores serviceniveauer, yde daglig vejledning og coaching, samt har ansvar for implementering af faglige metoder og værktøjer.

Rådgiverne i de tre distriktsteams samt handicapteamet modtager nye sager fra modtagerenheden, når der er truffet afgørelse om børnefaglig undersøgelse. Efter endt børnefaglige undersøgelse arbejder vi med iværksættelse og opfølgning på alle forebyggende foranstaltninger efter servicelovens § 52. Vi arbejder med anbringelsessager med og uden tvang, og med støtte i familierne som opfølgning efter en hjemgivelse af barnet eller den unge. Derud over har vi efterværnssager og for Handicapteamets vedkommende varetager de også sager omhandlende §41 og §42.

Hvis du kan bidrage til en solid faglig indsats omkring arbejdet for udsatte børn og unge, og hvis du tør prøve kræfter med den løsningsfokuserede tilgang, samt en stærk faglighed, som du kan byde ind med og få sat i spil, så kan det være lige netop dig, vi leder efter.

For at arbejde her skal du bl.a. være:


 • Uddannet socialrådgiver

 • Interesseret i at arbejde ud fra en løsningsfokuseret tilgang

 • God til at arbejde systematisk og selvstændigt

 • God til både skriftlig og mundtlig formidling

 • Indstillet på teamarbejde og et tværfagligt samarbejde

 • Dygtig til at navigere i et travlt og til tider hektisk miljø

 • Bidragende til et godt arbejdsmiljø

 • Åben overfor kreative løsningsmodeller.

  Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job med alsidige arbejdsopgaver

 • Engagerede, ambitiøse, sjove, hjælpsomme og kompetente kollegaer

 • Supervision og rig mulighed for faglig sparring.

 • Gode rammer med mulighed for faglig og personlig udvikling

 • Fleksibel arbejdstid

 • Et stort fokus på vigtigheden af trivsel i afdelingen, samt er godt arbejdsmiljø

Som medarbejder i Center for Børn Unge og Familie, har du mulighed for at være med i vores fitnesscenter og vores kunstklub. Derudover har vi vores fælleskommunale velfærdsudvalg med mange forskellige tilbud herunder leje af sommerhuse. Der er også mulighed for at melde sig ind i motionsforening MK70 der tilbyder forskellige sportsgrene.

Løn og ansættelsesvilkår
Begge stillinger er 37 timer pr. uge.
Løn efter overenskomst og ny løn.

Hvis du vil vide mere:
Kan info indhentes hos Familierådgivningens faglige leder Lene-Line Stentoft på 2531 3157 handicapfaglig konsulent Emina Glavas Botonjic 49283345
eller på kommunens hjemmeside www.helsingorkommune.dk (http://www.helsingorkommune.dk/)
Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2018.
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler 23. og 26. februar 2018.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Socialrådgiver Horserød

Kriminalforsorgen Hovedstaden

Helsingør
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en socialrådgiver til Horserød Fængsel. Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en socialrådgiver til Horserød Fængsel til en fast stilling på 37 timer. Stillingen er til besættelse snarest muligt. HVEM ER VI? Horserø...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Socialrådgiver til børne- og ungeafdelingen søges

Børne- og Ungeafdelingen

Hillerød
Børne- og ungeafdelingen, Nordsjællands Hospital, Hillerød, søger 1 socialrådgiver 30-32 timer om ugen. Har du lyst til et spændende dynamisk job som socialrådgiver i en sundhedsfaglig kontekst og meget travlt hospitalsmiljø med børn, unge og deres ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Erfarne og dygtige socialrådgivere med pionerånd til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Vi søger 2 erfarne socialrådgivere, der har lyst til være med til at etablere nye åbne døgnafsnit i Frederikssund, med regionsfunktion. Her skal etableres tre nye psykiatriske sengeafsnit med i alt 47 senge. Du får en enestående mulighed for at være...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Erfarne og dygtige socialrådgivere med pionerånd til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund

RH, Psykiatrien

Halsnæs
Vi søger 2 erfarne socialrådgivere, der har lyst til være med til at etablere nye åbne døgnafsnit i Frederikssund, med regionsfunktion. Her skal etableres tre nye psykiatriske sengeafsnit med i alt 47 senge. Du får en enestående mulighed for at være...