Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Familieretshuset søger to personaleadministrative medarbejdere

Familieretshuset søger personaleadministrative medarbejdere til HR

Som personaleadministrativ medarbejder skal du løse personaleadministrative opgaver, blandt andet vedrørende rekruttering, ansættelse, lønadministration, ferie, sygefravær, barsel, arbejdsskader og fratrædelser. Derudover har du daglig kontakt med medarbejdere og ledelse i Familieretshuset vedrørende stort og småt.

Vi har en stor drift samtidig med, at vi har et godt øje for at udvikle og effektivisere.

Om dig:
Vi lægger vægt på, at

  • du har bestået kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration eller har tilsvarende relevant uddannelsesmæssig baggrund eller erfaring
  • du har erfaring fra lignende stilling
  • du er indstillet på at arbejde i et effektivt miljø, hvor der stilles krav til kvaliteten i arbejdet samtidig med, at der ydes en høj service til organisationen
  • du er udpræget systematisk, omhyggelig og har blik for detaljen
  • du arbejder effektivt, struktureret, selvstændigt og kan bevare overblikket
  • du udviser engagement, tillid, deler din viden og er god til at samarbejde
Teamet
Du bliver tilknyttet Familieretshusets HR-team. Vi er et energisk og ambitiøst team, som arbejder teambaseret i et godt socialt miljø, hvor vi sætter pris på humor og en uhøjtidelig omgangstone. Vi garanterer et spændende job med fokus på faglighed og arbejdsglæde.

Vi har travlt, men vi træder til for hinanden, når det er nødvendigt og har blik for, hvordan vi tilrettelægger og opgavestyrer vores indsats bedst ud fra de kompetencer og præferencer, vi hver især besidder. Vi arbejder med stor frihed under ansvar.

?Ansættelsesvilkår
Arbejdsstedet er Familieretshuset i Aabenraa, og ansættelsesområdet vil være Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner.

Du vil blive ansat som kontorfunktionær og ansættelsen er omfattet af organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

?Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Johanne Bjerre Vesløv, tlf.nr. 61 82 77 19.

Ansøgning
Du kan søge stillingen via nedenstående link. Her uploader du ansøgning, CV, karakterblad, eksamensbevis og eventuelt anden relevant dokumentation. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 9. august 2020.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 13. august 2020.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Ny i Aabenraa Kommune?
Hvis du ikke allerede bor i Aabenraa by eller omegn, men overvejer at flytte tæt på din nye arbejdsplads, så samarbejder vi med Aabenraa Kommunes bosætningskoordinator, som står klar til at hjælpe dig, med at finde dig godt til rette, og som rådgiver om, hvordan du bliver en del af en kommune med nye skoler og daginstitutioner, et pulserende studiemiljø og et aktivt kultur- og fritidsliv med alt lige fra koncerter og caféer til sportsforeninger og museer. Du finder bosætningskoordinatoren her: www.aabenraa.dk/bosætningskoordinator eller på telefon 53 63 11 66 / e-mail ldav@aabenraa.dk.

Aabenraa Kommune tilbyder også et netværk for tilflyttere med aktiviteter i fritiden – Ny i By.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.