Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fantastisk tilbud til den rummelige sygeplejerske, som kan lide at have ansvar og arbejde selvstændigt

Om jobbet

Plejecenter Sjælsø søger ansvarshavende aftensygeplejerske 1. december 2020 eller efter aftale.

Du har det sygeplejefaglige ansvar om aftenen for plejecenterets 140 beboere. Du er medvirkende til at sikre en høj kvalitet i plejen og i sygeplejen, så den lever op til gældende lovgivning og du er ansvarlig for dokumentation efter gældende retningslinjer, kontakt til pårørende, til læge/hospital, samt 1813. Du skal sikre, at opgaverne tilrettelægges og udføres under hensyntagen til medarbejdernes kompetencer og borgernes ressourcer og behov. Du er udenfor plejenormeringen og vil være på tilkald i 4 grupper og 6 bo-enheder vagten igennem

Vi har hele tiden vores opmærksomhed rettet mod, at alle beboere og deres pårørende oplever Plejecenter Sjælsø som et trygt og godt sted at bo. Omsorg og nærvær med den enkelte beboer i centrum, er meget vigtige parametre. Vi arbejder målrettet ud fra vores virksomhedsplan, hvor vi hvert år sætter nye mål for at gøre vores plejecenter endnu bedre til gavn for beboerne og deres pårørende, samt for at sikre personalet en attraktiv og udviklende arbejdsplads.

Der er fastlagte monofaglige møder for plejecenterets ca. 20 sygeplejersker hver 3. måned efterfulgt af to timers fagmøde med deltagelse af plejecenterets social- og sundhedsassistenter.

Du arbejder i omsorgssystemet Nexus FSlll og FMK, hvor al dokumentation foregår.

Din profil

Du er uddannet sygeplejerske med nogle års erfaring fra hospital/ primær sektor. Du er faglig velfunderet og engageret med stor fokus på den skrøbelige ældre borger. Du vil på plejecenteret opleve både kompleks og akut sygepleje, så vi ønsker, at du kan bevare overblikket og ro i situationen.

Du ser det som en vigtig opgave at være med til at udvikle sygeplejen med borgeren i centrum. Du er rummelig, har en pædagogisk tilgang og brænder for både den grundlæggende og den komplekse sygepleje. Du kan lide at sætte dine faglige kompetencer i spil, deler gerne ud af dine idéer og viden, og holder af at være inspirator i forhold til det øvrige personale i gruppen.

Refleksion og samarbejde er du god til; du har overblik, tager ansvar, er rummelig, imødekommende og positiv. Vi ønsker du er engageret og anerkendende – og at dette afspejler sig i din måde at kommunikere på, både verbalt og non-verbalt.

Ligeledes kan du prioritere mellem de opgaver / udfordringer du måtte møde aftenen igennem.

Du brænder for at give beboerne en god, indholdsrig og tryg aften. Du kan skabe nære relationer og tænker medinddragende i al din kontakt til beboerne og deres pårørende, så alle oplever stor tryghed, nærhed og livskvalitet. Du har gode IT kompetencer.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder et attraktivt job med fokus på høj faglig kvalitet og en engageret medarbejdergruppe, hvor ikke 2 aftener er ens. Vi er en spændende arbejdsplads med fagligt dygtige, erfarne og hjælpsomme kolleger, samt daglig synlig ledelse. Samarbejde og dialog er vigtigt for os og vi bruger anerkendende kommunikation som en naturlig del i samarbejdet. På plejecenteret er der i alt ansat ca. 20 velkvalificerede og engagerede sygeplejersker (inklusiv centerchef, afdelingsledere og undervisnings- og udviklingssygeplejerske) så faglig sparring er altid indenfor rækkevidde.

Vi arbejder målrettet med at sikre en ensartet kvalitet i sygeplejen, lægger stor vægt på faglig refleksion og har løbende forskellige undervisningstilbud på plejecenteret og i kommune regi. Vi har stort fokus på tidlig opsporing, forebyggelige indlæggelser gennem triagering og rehabilitering. Det er vigtigt for os, at alle beboere og pårørende oplever plejecenteret som et trygt og godt sted at bo og komme på besøg. En spændende arbejdsplads med mange udfordringer og muligheder, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen.

Vi sørger for grundig introduktion efter behov med anden fast aftensygeplejerske; derudover er der fastlagt introduktion (3 dage) for nyansatte medarbejdere.

Rudersdal Kommune som helhed lægger stor vægt på udvikling - vi har bl.a. udarbejdet faglige kompetenceprofiler til indsatser efter sundhedsloven for hele vores område.

Vi synes, ligesom dig, at det har været en god vagt, når vi oplever at have gjort en forskel for beboerne i godt samarbejde med vores kolleger.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 29,75 timer om ugen i ansvarshavende aftenvagt i 5/2 rul og med start den 1. december 2020 eller efter aftale. Du arbejder altid mandage og tirsdage, weekendvagt hver 2. uge i lige weekends og mødetid er alle dage kl. 15 til 23.30.

29,75 timer ugentlig er et 1½ årig forsøgsperiode med udløb 31.12. 2020. Hvis det ikke forlænges er stillingen 28 timer ugentlig.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at se vores dejlige plejecenter. Der vil også være mulighed for enten at komme og følges med plejecenterets anden faste aftensygeplejerske en aften eller vi kan formidle telefonisk kontakt med hende.

Ansættelse i Rudersdal Kommune er betinget af tilfredsstillende straffeattest, som vi sammen bestiller.

Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst.

Om os

Plejecenter Sjælsø ligger med udsigt over Sjælsø i naturskønne omgivelser. Bus 196 kører lige til døren fra Birkerød Station. Der bor i alt 140 beboere på plejecenteret, som både består af en ældre del og 6 nyere bo-enheder.

Du kan læse mere om os på www.plejecentretsjaelsoe.rudersdal.dk hvor du finder stillings- og funktionsbeskrivelse til jobbet.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Du bedes vedhæfte uddannelsespapirer.

Samtaler: afholdes løbende og i uge 43 og 44


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.