Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fantastiske formidlere til læreruddannelsen

Vores studerende og kursister på læreruddannelsen mangler kompetente undervisere i naturfagene, dansk, matematik og historie/samfundsfag. Vil mangler derfor dig, der vil være med til at uddanne fremtidens lærere, og har lyst til at udvikle, formidle og lave fremragende uddannelser sammen med en masse ligesindede kolleger. Læs med nedenfor, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan blive en af vores nye kolleger på læreruddannelsen i Roskilde.

På Professionshøjskolen Absalon er det en af vores ambitioner, at levere engagerende undervisning. Vi ved, at det har stor betydning for, at vores studerende deltager aktivt i undervisningen. Engagerende undervisning er også afgørende for, at vores studerende færdiggør deres uddannelse, og kan være med til fortsat at sikre velfærd i Region Sjælland.

Din profil
Som underviser hos os skal du bidrage til, at vores studerende oplever, at de får engagerende undervisning. Det er derfor vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Erfaring med uddannelsessektoren. Det er vigtigt, at du har kendskab til og erfaringer med uddannelsessektoren, de studerendes læring og professionernes aftagerfelter, og har interesse for, og kan bidrage til, at udvikle læreruddannelsen. Specielt er det vigtigt, at du kan, spille ind med kompetencer inden for ovennævnte kompetenceområdet.

Et godt overblik. Du kan selvstændigt tilrettelægge dit arbejde og dine opgaver, og du er indstillet på at påtage dig opgaver indenfor alle de forskellige områder der udgør Center for Skole og Læring, herunder E-læring.

En eftertragtet underviser. Du har erfaring fra det lærerfaglige praksisfelt, hvilket gør dig til en eftertragtet underviser. Du formår at knytte teorien, til den praksis du selv kender. Du er nysgerrig og bidrager gerne i projekter. Du har en interesse for nye undervisningsformater og deltager gerne når nye formater skal udvikles, afprøves og evalueres.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har en relevant uddannelse på kandidatniveau inden for det område du søger.
Dine arbejdsopgaver
Vi søger adjunkter eller lektorer til at dække flere forskellige områder i Center for Skole og Læring. Nedenfor er opgaverne beskrevet for hvert enkelt område:

Naturfag: Inden for de forskellige moduler i naturfagene på læreruddannelsen forventes det, at du særligt kan påtage dig opgaver, der retter sig mod modulerne Fysik/Kemi og Natur og Teknologi. Du har meget gerne erfaring med undervisning inden for disse områder, og samtidig kan du undervise på de lovpligtige sikkerhedskurser for studerende. Denne stilling er på deltid.

Matematik: Du har erfaring gennem en årrække med undervisning i de forskellige moduler i matematikfaget – gerne fra en anden professionshøjskole. Ligeledes har du praksiserfaring – muligvis fra en tid i folkeskolen. Du brænder for matematik som fag og kan påtage dig alle opgaver, der relaterer sig til dette område, eksempelvis praktik, BA, vejledning og eksamen. Denne stilling er på deltid.

Historie/samfundsfag: Du skal kunne undervise på alle 6 moduler inden for begge undervisningsfag, og det er helt centralt, at du ikke forfordeler et undervisningsfag frem for et andet. Du har måske allerede haft en del erfaring med at undervise i modulerne, og du har både lyst til og interesse i at udvikle disse yderligere. Da MOOC’s spiller en forholdsvis stor rolle i undervisningen er det en fordel, hvis du også kender til arbejdet med den genre. Denne stilling er på fuld tid.

Dansk: Inden for det store danskområde ser vi gerne, at du har erfaring med både at undervise på de fire moduler i dansk på læreruddannelsen – og gerne på begge aldersspecialiseringer. Ligeledes er det en fordel, hvis du prøvet kræfter med undervisningen i EVU-regi og meget gerne på optimerede turboforløb, da denne undervisningsform er en del anvendt på Absalon. Denne stilling er som udgangspunkt på fuld tid, men kan forhandles.

Alt efter dine kvalifikationer vil du blive ansat som adjunkt eller lektor.

På Absalon ser vi adjunkturet som en uddannelsesstilling. Det understøtter vi gennem Absalons lektorkvalificeringsforløb, som alle nyansatte adjunkter deltager i, og alle får tilknyttet en vejleder.

For at blive ansat som lektor forudsætter det en positiv lektorbedømmelse inden for stillingsstrukturens anvendelsesområde. Bemærk, at det kræver, at du er bedømt efter BEK nr. 990 af 28. august 2015 eller BEK nr. 1227 af 23. oktober 2018. Du har mulighed for at søge merit på baggrund af tidligere erhvervede kompetencer og kvalifikationer. Dette vil blive drøftet i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du kan læse mere om rammerne for ansættelse som adjunkt eller lektor i vores stillingsstruktur her. (https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=183358)

Dine kollegaer
I Center for Skole og Læring lægger vi vægt på et stærkt og samarbejdende fælleskab. Man er som underviser en del af både mindre teams med fokus på den helt nære faglighed, men også organiseret i bredere center-fagfællesskaber. De fællesskaber skal medvirke til at styrke muligheden for at indgå i samarbejde på tværs af centrets forskellige ydelser. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Der er stillinger på både fuld tid og på deltid, og vi vil gerne have, at du begynder snarrest muligt.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder Morten Birk Hansen 7248 2886.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her (https://phabsalon.dk/om-professionshoejskolen-absalon/ledige-stillinger/) eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side, senest den 27. januar 2020.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon Professionshøjskolen
Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.