Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Farmaceut med erfaring fra privat apotek med interesse for undervisning søges som underviser på farmakonomuddannelsen

Du ønsker at sikre en høj faglig uddannelse til fremtidens farmakonomer. Du vil gerne omsætte din viden og erfaring fra apotekspraksis til teoretisk og praktisk undervisning. Her er en unik mulighed til dig.

Vi søger undervisere til farmakonomuddannelsen i fuld tid fra 1. januar 2021.

Faglig velfunderet underviser, som formidler teori og praksis

Din kerneopgave bliver at undervise. Du får en varieret hverdag med undervisning i fag som fx patologi, farmakologi, klinisk farmaci, kommunikation. Du skal være med til at opdatere og udvikle nyt undervisningsmateriale, og vi forventer, at du holder dig fagligt opdateret.

Vi ønsker, at du mindst har tre års erfaring som apoteksfarmaceut. Din praksiserfaring og indgående kendskab til farmakonomernes kompetencer og opgaver understøtter dit bidrag til den teoretiske undervisning. 
Har du arbejdet med klinisk farmaci på apoteket fx medicin- og compliancesamtaler, medicingennemgang, kommer du med den faglige ballast, som vi ønsker.

Du skal have lyst til at undervise og gerne allerede have prøvet kræfter med forskellige formidlingssituationer. Det er vigtigt, at du formulerer dig præcist både skriftligt og mundtligt.

Vi sikrer os, at du er godt klædt på til stillingen 
Du får pædagogisk efteruddannelse. Du kommer igennem et introduktionsforløb til farmakonomuddannelsen som helhed og Pharmakon som arbejdsplads. Du får tilknyttet en kollega som mentor, der fungerer som din sparringspartner især det første år.

Vi tilbyder dig
Et stærkt fagligt og socialt fællesskab med 32 dygtige og engagerede kolleger, der gennem stor videndeling og samarbejde hjælper hinanden med at blive endnu bedre. Vi underviser mellem kl. 8.30-16, og her vil din arbejdstid oftest ligge - med mulighed for fleksibilitet fra dig og fra os. For os er work-life balance vigtigt.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Dine løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem Pharmakon a/s og Pharmadanmark.

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning, CV, dit eksamensbevis og en video på højest ét minut, hvor du fortæller, hvorfor vi skal ansætte dig. 
Vi beder om en video, fordi onlineundervisning og produktion af undervisningsvideoer er en del af jobbet.

Du skal uploade dokumenter og din video senest den 19. oktober 2020 kl. 22.00 til pharmakon.dk/sendtil
Her skal du vælge ”Jobansøgning til Pharmakon” som modtager. 
Videoen kan evt. sendes som link via Microsoft OneDrive.

Vi forventer at påbegynde samtaler fra uge 43. 

Har du spørgsmål til stilling, så kontakt
Sektionsleder Mette Skjøtt (4820 6285, ms@pharmakon.dk), sektionsleder Hanne Dagmar Raaberg (4820 6054, hr@pharmakon.dk) eller uddannelseschef Hassan Salmasi (4820 6280, has@pharmakon.dk).

Om farmakonomuddannelsen
På Farmakonomskolen uddanner vi fagligt dygtige farmakonomer, der hver dag gør en forskel for borgere og medicinbrugere. 
Uddannelsen er på niveau 6 i Kvalifikationsrammen for Livslang Læring. Vi arbejder målrettet med at løfte uddannelsen til en professionsbachelor, så den sikrer, at fremtidens farmakonomer har de kompetencer, der efterspørges til at løse opgaver på både apotek, sygehusapotek og i sundhedsvæsnet generelt.

Om Pharmakon
Farmakonomskolen har til huse på Pharmakon i Hillerød. Pharmakon er et anerkendt uddannelses- og udviklingscenter for farmaceutisk praksis. Du vil derfor få mere end 100 nye kolleger ud over dine kolleger på farmakonomuddannelsen. Pharmakons øvrige aktivitetsområder er efter- og videreuddannelse, der henvender sig til ledere og medarbejdere i apotekssektoren og life science-industrien. Pharmakon har en internationalt anerkendt forsknings- og udviklingsenhed inden for apotekspraksis. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.