Farmakonomelev søges til Tinglev - Padborg apotek

Vil du vide en masse om sundhed, sygdom og lægemidler ? kan du lide at have med mennesker at gøre ? Kan du indgå i et team ? Kan du tage ansvar ? 

Hvis svaret er ja, vil du kunne lide at være farmakonom. 

Farmakonomuddannelsen er en afvekslende og udfordrende uddannelse for dig, som vil vide en masse om sundhed, sygdom og lægemidler. Apoteket er en spændende arbejdsplads med mange afvekslende opgaver. Her løber mange af sundhedssektorens tråde sammen, når den korrekte medicin skal udleveres, og kunderne skal have rådgivning om den rigtige brug af medicinen ! 

Farmakonomuddannelsen er en 3-årig praktisk/teoretisk sundhedsuddannelse som foregår på apoteket vekslende med ophold på kursusejendommen Pharmakon i Hillerød.

Uddannelsen rummer ikke kun naturfaglige fag som anatomi, fysiologi, sygdomslære og farmakologi, men også fag som kommunikation, kvalitetsstyring, formidling, sundhedsfremme og forebyggelse.

Adgangskrav til uddannelsen er studentereksamen, HF eller lignende.

Du får løn under uddannelsen. Du kan læse mere om uddannelsen på www.farmakonomuddannelsen.dk.

Læs mere om apoteket på www.tinglevapotek.dk. Du er også velkommen til at kigge ind på apoteket og få nærmere oplysninger.

Ansøgning sendes snarest til Tinglev apotek, Jernbanegade 1, 6360 Tinglev,

telefon 74644025

Eller per mail: tinglev@apoteket.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.