Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Farmakonomer søges til Ortopædkirurgisk Afdeling, afsnit 1551, Nordsjællands Hospital, Hillerød

Ønsker du mulighed for at påvirke og styrke fagligheden omkring medicineringsprocessen? Som fast farmakonom på Ortopædkirurgisk Afdeling, vil du få denne mulighed.

Selve jobbet
Vi kan i denne stilling tilbyde et spændende job i en nyoprettet stilling. Jobbet giver dig rige muligheder for at anvende dine faglige kompetencer. Stillingen vil give dig mulighed for et tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens plejepersonale, læger og farmaceuter. Vi forestiller os, at du kan anvende din viden til at sparre, undervise og informere plejepersonalet om relevante emner og områder i forhold til medicineringsprocessen - og på denne måde bidrage med et kvalitetsløft.

Som fast farmakonom i afdelingen, vil en af dine opgaver være at varetage medicindispensering og administration morgen og middag. Dette omfatter så vidt muligt al ordineret medicin, ligeledes intravenøs medicin såsom antibiotika.

I forbindelse med medicingivningen vil du have tæt kontakt med patienterne som er indlagt på afdelingen. En naturlig opgave vil f.eks. være information og samtale med patienterne om virkninger og bivirkninger af den ordinerede medicin.

Endnu en opgave for dig vil være klargøring af medicin i forbindelse med udskrivelse. Flere af afdelingens patienter udskrives til kommunalt midlertidigt døgnophold eller til varetagelse af medicinadministration ved hjemmesygeplejerske. Disse patienter skal således med udgangspunkt i afstemt FMK ofte have pakket medicin til nogle dage.Afdelingens profil.

Vi er en akut ortopædkirurgisk afdeling, normeret til 22 patienter. Vi modtager fortrinsvis patienter med lårbensbrud, behandlingskrævende sår samt amputationspatienter. Vores patienter har ofte flere konkurrerende lidelser, såsom KOL, diabetes, hjerte- og kredsløbssygdomme. De får derfor ofte en del medicin.
Længden af patienternes indlæggelsesforløb varierer meget. Kombinationen af både kortere og længere varende indlæggelsesforløb giver en god dynamik i afsnittet.
Afdelingens personalegruppe består af SOSU-assistenter, sygeplejersker, faste fysioterapeuter, sekretærer samt læger. Der er i afdelingen dagligt fremmøde af en farmaceut, som foretager medicingennemgang på alle afdelingens indlagte patienter.Vi kan tilbyde dig

  • Introduktion og oplæring ved afdelingens uddannelsessygeplejerske
  • En afdeling med fokus på faglig udvikling og trivsel
  • Tværfagligt samarbejde omkring patientforløb
  • Gode kollegaer med faglig stolthed og lyst til udvikling.


Om dig
Du er uddannet farmakonom og har gerne erfaring fra lignende job, men dette er ikke et krav.
Du har meget gerne erfaring med Sundhedsplatformen. Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og er vant til at god kommunikation i en travl hverdag, både tværfagligt og med patienterne. Du er god til at bevare overblikket i travle situationer, og er omstillingsparat. Du er en teamspiller, men kan også arbejde selvstændigt og tage initiativ.


Praktiske oplysninger.
Den opslåede stilling er på 30-37 timer
Din mødetid vil primært ligge i dagtiden på hverdage
Løn – og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst.

Ansøgningsfrist d. 24/9 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 28/9 og tirsdag 29/9

Ansættelse pr 1/11, eller efter aftaleSynes du at dette lyder interessant er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingssygeplejerske Dorte Bartholdy, på telefonnummer: 48 29 53 25 eller ledende oversygeplejerske Vivian Hansen på telefonnummer: 48 29 59 09.
Du er også meget velkommen til at komme og besøge os i afdelingen. For at vi kan give dig den bedste modtagelse ved et eventuelt besøg, er det en god ide at aftale det med os forinden. Vi glæder os til at høre fra dig.Ansøgning via nedenstående link.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.