Farveudvikler hos Kunststof-Kemi A/S

Til vores laboratorium søger vi en ny medarbejder med praktisk flair og lyst til at arbejde med farver.

Kunststof-Kemi A/S fremstiller farve- og additivkoncentrater til den termoplastiske industri primært i Europa. Vores produkter anvendes til indfarvning af plastemner i et utal af varianter, f.eks. kan nævnes alle former for plastemballage (også til fødevarer), kunstgræs, tæppefibre, hygiejneartikler og meget andet

Vi ønsker en medarbejder der kan hjælpe os med udvikling af farverecepter og dokumentation på produkter til vores kunder. Farvematchning kræver en logisk tankegang, en del erfaring, grundige analyser af prøvemateriale og glæden ved at arbejde praktisk.

Vi forestiller os, at du er uddannet inden for laboratoriearbejde med fokus på kemi og er vant til at arbejde struktureret. Du vil indgå på et hold af erfarne medarbejdere, med god erfaring inden for farveudvikling og dokumentation. Da jobbet er forbundet med en del oplæring er det ingen hindring at være nyuddannet.

Kunststof-Kemi kan tilbyde et udfordrende job, hvor ikke to dage er helt ens, og hvor den rette person har mulighed for et selvstændigt job med høj grad af frihed under ansvar. Gode kolleger, som omgås hinanden i en humørfyldt og fri omgangstone, og naturligvis løn efter kvalifikationer.

Normal arbejdstid er 8.00 – 16.00, men en vis fleksibilitet vil til tider være nødvendig, da vores produktion kører 24 timer i døgnet. Derfor kunne det være en fordel, hvis du bor i lokalområdet eller flytter hertil.

 

Tiltrædelse: Snarest                                              Ansøgningsfrist: Søndag d. 26 juli

 

Der vil løbende blive afholdt samtaler med interessante kandidater og stillingen kan besættes inden ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette person.

 

For mere info om virksomheden, besøg vores hjemmeside www.kunststof-kemi.com.

Hvis du ønsker du yderligere information om selve stillingen, så er du velkommen til at kontakte Anders. B. Olesen på: 91 23 05 66.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til info@kunststof-kemi.com og skriv farveudvikling i emnefeltet. - Undlad venligst personfølsomme oplysninger i din ansøgning (ex. CPR-nummer)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.