Fast afløser og løse afløsere til Rehabiliteringscenter Middelfart

Er du elev/studerende og har du mod på udfordringer?

Vi søger en fast afløser til weekendvagt hver 4. weekend, til afløsning i både planlagte vagter og som tilkaldevikar.
Vi søger også vikarer til afløsning i sommerferien.

Du er måske i gang med en uddannelse som sygeplejerske eller social og sundhedsassistent og har lyst til at udfordre dig selv ved at arbejde med mange forskellige og ofte komplicerede forløb, i tæt samarbejde med erfarne og fagligt dygtige social og sundhedsassistenter, sygeplejerske og terapeuter.

De midlertidige pladser under Rehabiliteringscenter Middelfart er en selvstændig enhed i Middelfart Kommune under fagområde Sundhed. Vi har 13 pladser til rehabiliterende ophold, og to akutpladser, der varetages i tæt samarbejde med akutsygeplejen.

Rehabiliteringscenter Middelfart, som ledes af Johanne Østerbye, varetager 3 områder indenfor det forebyggende og rehabiliterende område: de midlertidige pladser på Rehabiliteringscenteret, forebyggende hjemmebesøg og et udekørende rehabiliteringsteam, Borgerteamet, som er sammensat af tværfagligt personale, der varetager korte tidsafgrænsede forløb i borgers eget hjem.

Du vil få spændende opgaver, der stiller krav til din faglighed, og din evne til at tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger. Der er høj grad af aktivitet og stor forskel på vores borgeres behov og kompleksitet. Vi arbejder med SMART-mål, udredning og måling af vitale parametre samt triagering.

Vi har et kontinuerligt flow af borgere med forskellige behov, så du skal kunne rumme at det ikke altid vil være kendte borgere, du skal passe.

Kan du se dig selv i ovenstående, så skynd dig at søge stillingen, og bliv en del af et fantastisk team, hvor du vil få store muligheder for at udvikle og styrke dine kompetencer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte enten ass. leder Jette Tranberg Nielsen på 5122 4895 eller planlægger Nickie Palle Jensen på 2490 9280.

ANSØGNINGSFRIST: d. 15. marts 2021
Ansættelsessamtaler afholdes løbende!


Stillingerne skal søges online via elektronisk link på denne side. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam”/”Uønsket post”.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.