Fast aftenmedarbejer (sygeplejerske, pædagog eller social- og sundhedsassistent) til Botilbuddet Sundbygårdsvej

Er du ansvarsfuld, stabil i fremmøde, fleksibel, og initiativrig så er det måske dig vi leder efter.
 
Til socialpsykiatrisk botilbud Sundbygårdsvej, Center Amager søges en fast aftenmedarbejder. Stillingen er på 28 timer ugentligt, fordelt på en 5-2 arbejdsuge med arbejde hver 2. weekend.  
 
Botilbuddet Sundbygårdsvej er et socialpsykiatrisk botilbud efter almenlovens § 105 og er sammen med fire øvrige botilbud en del af centerfællesskabet Center Amager.  
 
Beboerne er i alderen mellem 18-85 år, men er som hovedregel over 30 år. Beboerne har alle en sindslidelse og flere har tilstødende somatiske og eller misbrugsproblematikker.  
 
I botilbuddet arbejder vi med afsæt i recovery og har fokus på at øge beboernes livskvalitet og støtter op om, at de er aktive medspillere i eget liv. Vores indsatser er bl.a. at samarbejde med frivillige organisationer for at imødegå ensomhed, motivere til beskæftigelse, fremme sundhed hos den enkelte mm.  
 
Vi arbejder med pædagogiske sundhedsplaner, fokusområder og effektmålingsredskabet forandringskompasset i CSC social samt medicin i CSC medicin. Vi ser dokumentation som et væsentligt værktøj til at give den enkelte borger en sammenhængende indsats. Ligeledes arbejder vi med skærpede sikkerhedsforanstaltninger og BVC.  
 
Vi forventer, at du:  
 • har erfaring indenfor psykiatri, og gerne socialpsykiatri  
 • er ansvarsfuld, stabil i fremmøde, fleksibel, og initiativrig  
 • sætter sunde grænser i et respektfuldt sprog 
 • trives med et arbejde, hvor du er i konstant udvikling   
 • er kreativt tænkende ift. aktiviteter med beboerne   
 • har fokus på og er initiativtager til at skabe et socialt miljø der blandt andet bygger på samvær med beboere i aftentimerne. Trives med at indgå i et tværfagligt samarbejde  
 • er udpræget ligevægtig og "står godt på gulvet"  
 • er indstillet på at deltage i obligatoriske kurser og uddannelser bl.a. om beredskab, farmakologi/medicinhåndtering, konflikthåndtering og afværgeteknik mv.  
 • kan og vil arbejde med elektronisk dokumentation og effektmålingsredskaber  
 • trives med at arbejde i en politisk styret organisation  
 • vi forventer at du er struktureret, selvdisciplineret og samvittighedsfuld.  
På Sundbygårdsvej tilbyder vi:  
 • En meget omskiftelig hverdag med lav forudsigelighed, og med mange fagligt spændende udfordringer   
 • Muligheden for at se resultater i indsatserne sammen med beboerne 
 • Alsidige opgaver med beboerne, som giver en bred funderet viden og kompetence indenfor socialpsykiatrien  
 • Organiseret tværfagligt samarbejde hen over sektorgrænser til regionen, som integreret del af opgaveløsningen  
 • Organiseret og løbende fagligt udviklingsarbejde, som er koblet til det tværsektorielle samarbejde  
 • Et struktureret introduktionsforløb.  
Da flere beboere udtrykker at opleve ensomhed, anser vi det som en vigtig arbejdsopgave, at der i aftentimerne arbejdes fokuseret med at forebygge ensomhed, hvilket blandt andet indebærer et øget fokus på facilitering af små lokale fællesskaber i enheden.   
 
Der er 49 lejligheder i Botilbuddet Sundbygårdsvej. Personalegruppen er tværfagligt sammensat af sygeplejersker, pædagoger, ergoterapeuter og social- og sundhedsassistenter. Alle kontaktpersoner indgår på lige fod med hinanden i relationsarbejdet.  
Vi arbejder med Københavns Kommunes værdigrundlag om borgerens rettigheder, respekt, værdighed, omsorg samt samarbejde og høj kvalitet i indsatsen.  
 
Udover ydelsen af den individuelle indsats til den enkelte borger, forventes det at du også tager del i fællesopgaver i boenheden til måltider, vedligeholdelse, rengøring, og sociale aktiviteter. 
 
Ansættelsesvilkår
Botilbuddet Sundbygårdsvej og Center Amager anvender referencer som en del af rekrutteringsprocessen.   
Ved ansættelse vil der blive indhentet straffeattest. Tiltrædelse den 1. maj 2018 eller snarest muligt. Ansøgningen skal vedlægges CV samt uddannelsesbevis og autorisation.  
 
Kontakt   
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke B. Jensen på 2155 0011 eller afdelingsleder Malene Rifseim på 4049 4156.   
 
Botilbuddet Sundbygårdsvej er en del af SOF Borgercenter Voksen, Center Amager. Der er mulighed for at benytte Center Amagers veludstyrede træningscenter. Se yderligere oplysninger på www.centeramager.kk.dk
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 22. april 2018.  
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 17.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent

VIKAR ASSISTANCE ApS

Social- og Sundhedsassistenter søges Vi søger flere SOSU-assistenter som tilkaldevikar til kunder placeret i Storkøbenhavn. Vikariatet er af kortere og længerevarende. Vi lægger vægt på at du har følgende personlige og faglige kvalifikationer: Du ka...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:20. april 2018

Sosu.Assistenter søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sosu. Assistenter søges til vores kunder. Vi er Bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj,Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Greve, Solrød og Køge Har du sjæl og personalighed - Så send en ans...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent til fast nattevagt i Demenscentret Pilehuset

Pilehuset Afløsere

Er du sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller har du anden relevant faglig baggrund, så se med her! Vi har en ledig fast stilling i nattevagt, til vores specialenhed med 17 borgere. Demenscentret Pilehuset er et specialiseret tilbud til bo...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Social- og sundhedsassistentelever til Københavns Kommune

Grunduddannelse København

Vil du også være social- og sundhedsassistent? Brænder du for at arbejde med mennesker, omsorg og pleje, og vil du gennemføre din uddannelse til social- og sundhedsassistent på Danmarks største arbejdsplads? Så kan du blive en af de 303 social- og s...
Indrykket:1. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til Plejehjemmet Ryholtgård

Ryholtgård

Stiller du høje krav til din egen og andres faglighed, og vil du være med til at sikre, at hverdagslivet er meningsfuldt for beboerne på Ryholtgård? Så har vi jobbet til dig. Vi leder efter en erfaren social- og sundhedsassistent eller social- og su...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018