Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast Baristaer og afløsere søges til ny kaffebar på Esbjerg Havn

Molslinjen søger serviceorienterede medarbejdere, der med et stort smil kan betjene vores gæster i et nyt kaffekoncept, Baristas Coffee Shop, på Esbjerg Havn.

Barista’s Coffee Shop er en moderne kaffebar, hvor kvalitet, bæredygtighed og godt håndværk er i fokus. Ud over klassiske kaffedrikke, vil der også være et udvalg af forskellige madvarer samt slik og is.

Som et led i din opstart vil du gennemgå en grundig træning, hvor du vil blive oplært i at betjene kunder samt at lave en god kop friskbrygget kaffe. I din hverdag vil det blive dit ansvar at bestille, modtage og fylde varer op, producere sandwiches, franske hotdogs og lign, lettere rengøring og opvask samt lave kasseopgørelser.

Der er tale om både fuldtids- og deltidsstillinger, og arbejdstiden kan ligge på alle ugens dage i tidsrummet fra kl. 06.00 – 20.00. Barista’s Coffee Shop åbner på Esbjerg Havn den 2. marts 2021, men tiltrædelse vil ske forud for dette så der er tid til oplæring. Der må påregnes transport i forbindelse med oplæring, da en del af oplæringen vil/kan foregå i Aarhus.

Vi søger medarbejdere med følgende kvalifikationer:

  • Naturlig passion for kaffe. Erfaring som eks. barista foretrækkes, men er ikke et krav
  • Servicemindet og imødekommende
  • Fleksibel og trives med varierende arbejdsopgaver
  • Punktlig og ansvarsbevidst
  • Kan lide at arbejde i et til tider højt tempo
  • Mundtlig kommunikation på tysk er en fordel

Reference vil være til den daglige leder og aflønning sker efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse: 1. marts 2021 eller efter aftale. Spørgsmål til jobbet kan rettes til Cateringchef, Kim Justesen på tlf: 2019 6309.

Søg stillingen ved at klikke på nedenstående link senest den 14. januar 2021. Vi forbeholder os ret til, også inden ansøgningsfristens udløb, at vurdere og indkalde relevante kandidater til en indledende samtale.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Du er velkommen til at læse mere om Barista's Coffee Shop her: https://www.molslinjen.dk/baristas-coffee-shop.

Om MOLSLINJEN A/S

Molslinjen A/S er et Aarhus-baseret rederi, som ejer og driver ALSLINJEN, LANGELANDSLINJEN, SAMSØLINJEN, FANØLINJEN, BORNHOLMSLINJEN og MOLSLINJEN.

Molslinjen A/S har sejlet rutefart på Kattegat siden 1966, og er i dag et af Danmarks førende færgerederier og en virksomhed i rivende udvikling. Fra den 1.september 2018 overtog Molslinjen A/S  besejlingen af Bornholm under rutenavnet BORNHOLMSLINJEN, og fra 1. november 2018 kom der yderligere fire nye ruter til. ALSLINJEN, LANGELANDSLINJEN, SAMSØLINJEN, FANØLINJEN, BORNHOLMSLINJEN og MOLSLINJEN er arbejdspladser med en spændende hverdag, hvor en uformel omgangstone, høj faglighed og frihed under ansvar går hånd i hånd. Vores slogan er Kombardo. Et udtryk for service og omsorg for gæsterne på færgerne – men Kombardo er også et udtryk for, hvordan vi omgås hinanden og hjælper hinanden som kolleger. Vil du med ombord? Kombardo!

Ansøgningsfrist:
14. januar 2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.