Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast eksternt Lektorat inden for Strategisk HRM i det moderne arbejdsliv

Fast eksternt Lektorat inden for Strategisk HRM i det moderne arbejdsliv

En stilling som fast ekstern lektor inden for Strategisk HRM i det moderne arbejdsliv ved institut for Ledelse, Politik og Filosofi er ledigt til besættelse pr. 1. juli 2018

Stillingen omfatter

  • Undervisning i kurser som Strategisk HRM i det moderne arbejdsliv (personaledelse) på Master of Public Governance og Philosophical investigations into contemporary work på cand.merc(fil.).
  • Vejledning af studerende på kandidat og executive niveau fx på MPG og på Cand.merc.(fil.)
  • Udarbejdelse af undervisningsmateriale og eksamensopgaver
  • Deltagelse i eksamen

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet relevant kandidateksamen. Erfaring med at undervise indenfor SHRM, arbejdslivsproblemstillinger såsom grænseløst arbejdsliv og stress samt kendskab til filosofi. Undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget. Ansøgeren skal desuden beherske engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Timetallet kan variere efter behov i de enkelte semestre og kan højst være 780 timer pr. studieår. I forbindelse med ansættelse som undervisningsassistent må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS (kun såfremt der ikke kan dokumenteres pædagogisk uddannelse eller erfaring i løbet af det første ansættelsesår) samt deltage i lærermøder.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte Michael Pedersen: mip.mpp@cbs.dk.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed – herunder varighed– skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse af 31. august 2000, hvilket betyder, at de indkomne ansøgninger bedømmes af en sagkyndig person. Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen).
Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på http://www.cbs.dk.

Ansøgningsfrist: 27. april 2018.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her