Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast ergoterapeutstilling i Ergoterapien og Fysioterapien Sjællands Universitetshospital

Fast stilling som Ergoterapeut på Sjællands Universitetshospital i Roskilde

Vi er i rivende udvikling! Vi søger en fast ergoterapeut på 32-34 timer ugentligt med start den 1. maj 2021. Er du en engageret ergoterapeut og er hospitalsarbejde noget for dig? Har du interesse, erfaring og kompetencer indenfor medicinske område herunder onkologi og kardiologi? Så kan vi tilbyde en fast stilling.

Er du en fagligt nysgerrig ergoterapeut med gode samarbejdsevner og interessere for de medicinske specialer, og vil du gerne bidrage til udvikling af det medicinske område på SUH? Så har du mulighed for at blive en del af et stort dynamisk team i Ergo- og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi kan tilbyde en professionel afdeling med et højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt og udviklende arbejdsmiljø.

Vi har brug for en kollega, der bidrager til det mono-og tværfaglige samarbejde, og som sammen med os kan prioritere dagligdagens arbejdsopgaver, så patienterne får gode helhedsorienterede behandlingsforløb. Den ergoterapeutiske indsats har især fokus på vurdering af, og opfølgning på, indlagte patienter med almene medicinske sygdomme, herunder vurdering af særligt respirations- og aldersbetinget dysfagi, ADL funktionsevne, hjælpemiddelbehov samt instruktion i energibesparende metoder.

Vi har en klinisk forskningsenhed, der er med til at skabe et godt udviklings- og forskningsmiljø i afdelingen. Vi har fokus på hvilke ergoterapeutiske indsatser og kompetencer fremtidens patientforløb på akuthospital kalder på.

Vi søger en ergoterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende samt såvel mono- som tværfaglige samarbejdspartnere

- er interesseret i den medicinske, onkologiske og kardiologiske patient

- har lyst til at arbejde med og udvikle ergoterapi på akuthospital

- kan foretage vurderinger og har blik for, hvad der er vigtigt at prioritere for at bidrage til gode patientforløb

- har et godt overblik, kan arbejde selvstændigt og bidrager konstruktivt til opgaveløsningen

Vi kan tilbyde en professionel afdeling med højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt samarbejdsklima. Vi er 18 ergoterapeuter, 37 fysioterapeuter og to afdelingsterapeuter. Vi samarbejder om opgaveløsningen på tværs af specialer og afdelinger til gavn for patienterne. Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i Stillingen.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut for det Medicinske område Morten Madsen på telefon 23 32 93 78 eller afdelingsterapeut for det neurologiske område Susanne Sønderup på telefon 23 32 62 07 Der vil blive afholdt samtaler onsdag d. 14.april.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.