fast job for alsidig smed

Dygtig smed til fast arbejde søges.

Vi er en lille alsidig traditionel smedevirksomhed, som laver kvalitetsprodukter til kræsne kunder, stål rustfrit stål aluminium og glas er vi verdensmestre i. Du er selvstændig kreativ og effektiv i din tilgang til ogaverne. Du kan tage dig af dine projekter fra start til slut, men vi hjælper selvfølgelig hinanden.

Da vi kun er 2 mand i firmaet skal du også kunne afløse chefen ved ferier og lignende.
Positiv tilgang og godt humør, openminded og seriøs er vigtige egenskaber.
Det skulle være unødvendigt at nævne at loyalitet og mødestabilitet er et absolut must. Du skal fysisk være "fit for fight".
Gode resultater værdsættes højt og belønnes godt.
Vil du være med til at præge både firma og din egen hverdag med din kreative og kvalitetsbevidste tilgang er her en fantastisk mulighed for et godt fast job med gode indtjeningsmuligheder.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Klejnsmed med sans for detaljer

ADECCO A/S - Construction/Brøndby

Brøndby
Klejnsmed med sans for detaljer søges til fast stilling hos en Metalvirksomhed ved Skive Din profil: Du er faglært klejnsmed eller tillært med adskillige års erfaring med kleinsmedje arbejde. Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at udfører et g...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Køkken-/rengøringsmedarbejder til Plejecentret Bonderupgård

Plejecentret Bonderupgård Skibelundvej 2. sal

Vi sætter samarbejde, aktiviteter og faglig udvikling i fokus. Plejecentret Bonderupgård er et profilplejehjem med dyr og udeliv som tema. Plejecentret består af 58 moderne plejeboliger, hvoraf de 46 er torumsboliger og de resterende 12 etrumsbolige...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018