Gem job

Fast job tømmerhandel i Brande * Med truckcertikat * Aften/nat * Opstart asap

Har du et truckcertifikat, lager erfaring og vil du gerne arbejde fuld tid på lageret i en tømmerhandel i Brande? Så læse mere her.

Arbejdet er primært “pluk/pak” efter ordresedler og derudover vil der naturligvis også være varemodtagelse og andet forefaldende arbejde.

Din profil

Du trives med fysisk arbejde samt går engageret til dine arbejdsopgaver. Det er afgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder med en god ordenssans. Du vil komme til at arbejde sammen med andremennesker på en meget dynamisk arbejdsplads.

Vi ser gerne, at du:

  • Har en baggrund/erfaring fra byggebranchen.
  • Har god ordenssans.
  • Er frisk med gåpåmod.
  • Eventuelt har erfaring med fysisk arbejde og/eller lagerarbejde.
  • Er en stabil medarbejder.
  • Har truckkort.

Arbejdstider & Løn

Du skal kunne arbejde fuld tid (37timer) på nat og vagterne starter søndag aften 2230-0545 og slutter så torsdag morgen 0545. Lønnen følger Overenskomsten på området.

Der vil være opstart hurtigst muligt og efter et 12 ugers vikariat, vil du overgå til fastansættelse direkte hos kunden.

Lyder dette interessant? Så tøv ikke med at søge allerede nu!  OBS – er du allerede oprettet hos os – kontakt os da i stedet på 70277675.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Teamvikaren HERNING

Mail: herning@teamvikaren.dk

Tlf 70277675.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.