Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast stilling som matematiklærer i indskolingen på Egebjergskolen i Horsens Kommune

Er du didaktisk reflekteret og brænder du for at skabe optimale lærings- og deltagelsesmuligheder for alle børn og unge via din undervisning?
Er du relationsstærk og optaget af at skabe motiverende læringsmiljøer, der taler til elevernes forskellige måder at lære på og være i verden på?
Næres du ved et tæt samarbejde med kollegaerne, herunder at se på egen og andre praksis med nysgerrige øjne og med blik for forbedringsmuligheder?
 
Så er du måske vores nye matematiklærer i indskolingen fra 01.12.20 eller før?
 
Stillingen omfatter undervisning i:

  • 1. klasse: Matematik, natur og teknik og idræt
  • 2. klasse: Matematik natur og teknik og idræt
  • 3. klasse: Idræt
 
Derudover vil du blive kontaktlærer i klasserne sammen med en kollega og have mulighed for co-teachingforløb med andre kollegaer.
 
Om dig
Du er linjefagsuddannet eller har tilsvarende kompetencer ift. at varetage undervisningen i de pågældende fag.
Det er vigtigt, at du er optaget af at udvikle den pædagogiske praksis til gavn for elevernes læring, trivsel og personlige mestring. Du har en robust tilgang til opgaven, og selvom du står fast, er du ikke mere urokkelig, end at du gerne indgår i konstruktive dialoger og kan lade dig overbevise af data og gode faglige argumenter. Du har en veludviklet professionel dømmekraft, og du ser dig selv som evigt lærende i samspil med elever, forældre, kollegaer og ledelse.
 
Vi lægger desuden vægt på, at:
  • Du er fag-faglig skarp
  • Du er en tydelig klasserumsleder
  • Du evner at skabe bæredygtige, professionelle relationer til børn og voksne
  • Du får øje på potentialer hos alle elever
  • Du tænker læring og undervisning bredt - og gerne utraditionelt
  • Du er en attraktiv samtalepartner for både elever, kollegaer, forældre og ledelse og byder gerne ind med dine kompetencer
 
Om Egebjergskolen
I Horsens Kommune arbejder alle skoler med afsæt i strategien Fælles læring – stærkere resultater. Det betyder, at vi har fokus på elevernes læring, trivsel og personlige mestring gennem arbejdet med meningsfulde mål og feedbackprocesser (herunder de mange veje til målet), professionelle læringsfællesskaber (PLF) og ledelse af læring på alle niveauer.
 
Egebjergskolen er fysisk beliggende i Horsens N, tæt på motorvejsafkørslen. Egebjergområdet er et stærkt-voksende lokalsamfund, der ligger tæt på både byen og skønne naturområder med de mange udfoldelses- og oplevelsesmuligheder, dette giver – også i undervisningssammenhæng. Skolen har ca. 600 skønne elever fordelt på 0.-9.kl. og er 3-sporet på de fleste årgange. Der er tilknyttet både SFO1 og SFO2.
Lokalområdet er en aktiv og positiv medspiller for skolen, og der er et særdeles godt samarbejde mellem skole og lokale interessenter som fx kirke, private erhvervsvirksomheder, foreningsliv. Ligeledes er der et positivt skole-hjemsamarbejde.
 
Skolen er organiseret i en indskolingsafdeling, en mellemtrinsafdeling og en udskolingsafdeling. Som ansat tilknyttes man primært en afdeling. Man indgår i et kollegialt samarbejdsforum, et PLF, hvor man samarbejder omkring elevernes læring og trivsel samt undervisningsplanlægning. Derudover arbejdes der med pædagogisk refleksion og praksisudvikling i andre mødefora.
 
Egebjergskolen indgår i et gensidigt forpligtende klyngesamarbejde med naboskolerne i Østbirk og Gedved, hvor der på årlig basis planlægges med fælles aktiviteter.
 
Lyder ovenstående som noget for dig, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte skoleleder Karen Schmidt Poulsen, 76 29 41 20 eller SFO- og indskolingsleder Jan Suralski, telefon 76 29 41 30.
 
Ansøgning m. bilag sendes elektronisk. Ansøgningsfristen er tirsdag d. 20. oktober 2020.
Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 27. oktober 2020 mellem kl. 12 og 17.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.