Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast vikar til Center Nørrebro, Socialpsykiatrisk bosted

Kan du være en aktiv og konstruktiv medspiller i vores tværfaglige sammensatte team med engagerede og kompetente kollegaer?
 
Center Nørrebro søger en ny kollega til en fast stilling som vikar otte timer ugentligt med mulighed for perioder med mere arbejde. De faste arbejdstider er fredag, lørdag og søndag hver tredje weekend.
 
Hvem er vi:   
Vi hører til på 1. sal på Thorupgården, der er et socialpsykiatrisk botilbud under Center Nørrebro, Borgercenter Voksne i Københavns Kommune. Her bor 34 beboere i henholdsvis et- og torums boliger. Dine kollegaer er en blanding af pædagoger, social- og sundhedsassistenter og ergoterapeuter.
 
Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt.   
  
Øverst på vores ønskeliste til dig står, at du:
  • evt. er i gang med en relevant professionsbacheloruddannelse fx pædagogik, sundhedsfaglig, socialfaglig eller andet og har et par år tilbage af studiet.
  • har lyst til at arbejde i socialpsykiatrien.
  • er fleksibel udover de fastlagte arbejdstider.
  • er et stabilt og troværdigt menneske samt en fagligt og personligt afklaret person.
  • ønsker at arbejde respektfuldt sammen med mennesker, der har særlige behov
  • er et menneske, der kan skabe udviklende relationer og tillid   
  • er et anerkendende og rumligt menneske med gode samarbejdsevner og selvstændighed
  • har gode kommunikationsevner og vil tage del i de praktiske opgaver, der også er.
Center Nørrebro:
I Center Nørrebro arbejder vi recovery-orienteret og har den holdning, at mennesker er aktive, selvstændige, ansvarlige, kreative og sociale. Alle har selvbestemmelse og indflydelse på de omgivelser, de er en del af. Derfor har alle mennesker krav på at blive respekteret ud fra deres egne værdier og deres eget miljø. Da vi arbejder med psykosocial rehabilitering, ønsker vi at fremme en kultur, hvor vi gerne vil skabe stor selvstændighed, involvering, frihed og deltagelse. I vores arbejde er det væsentligt, at der er fokus på mennesket – ikke diagnosen.   
 
Yderligere information:
Du velkommen til at kontakte tilbudsleder Helle Dolleris på 8256 2211 eller afdelingsleder Maria Rasmussen på 8256 2243, hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen. Du kan læse mere om Center Nørrebro på vores hjemmeside https://centernorrebro.kk.dk/.   
  
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 19. februar 2018
Samtaler forventes afholdt i uge 9.
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her