Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrum forstyrrelser

Du sikrer genkendelighed og struktur, når det faste personale ikke er til stede Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at minimere mængden af problemskabende adfærd og dermed maksimere livskvaliteten for vores borgere. Din hverdag afhænger meget af hvilke borgere, du bliver tilknyttet.

Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt borger. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder hver 2. uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren.

Stor frihed i dit arbejdsliv og mulighed for fast stilling

 • Du bestemmer selv hvor mange indmøder, du vil sige ja til
 • Indmøderne er varierende – fra 6 timer op til 14 timer. Der er dog typisk tale om 14 timers indmøder
 • Du får grundig intro til den enkelte borger
 • Du modtager en timeafregning, hvor pension er indeholdt i timelønnen
 • Flere af vores vikarer ender i faste stillinger i Habitus.
Er du nysgerrig på at arbejde på et højt specialiseret bo- eller dagtilbud og evt. interesseret i en fast stilling på sigt, så kan et vikarjob være indgangen til et godt samarbejde

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er robust og kan holde hovedet koldt (og hjertet varmt) i pressede situationer, fx i forbindelse med udadreagerende eller selvskadende adfærd
 • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
 • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
 • Kan arbejde selvstændigt i det daglige
 • Det er en fordel, hvis du er uddannet pædagog, pædagogisk assistent, ergoterapeut, lærer, SSA eller har erfaring fra handicap/-autismeområdet eller psykiatrien
 • Det er krav at du har kørekort B
Om os
HabitusHuset Sølyst ligger i dejlige fysiske rammer på et gammelt badehotel med udsigt over Faxe bugt. Huset danner rammen for 10 menneskers hverdag. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med dygtige kollegaer, som arbejder dedikeret med at skabe gode liv for vores beboere. Vi bruger aktivt de naturskønne omgivelser i vores pædagogik, hvor det giver mening. Vi arbejder benhårdt for at lykkes med at skabe livskvalitet for de mennesker, der bor hos os.

Vores beboere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatrisk ko-morbiditet samt mental retardering i middel eller svær grad.

”Jeg trives, når jeg sammen med beboerne og mine kollegaer har mulighed for at bidrage til en hverdag med nærvær, tryghed, trivsel, udvikling og livskvalitet. Derfor er jeg ansat i Habitus og har været det i snart 9 år”
-
Medarbejder i Habitus

Information og rekrutteringsproces

Som vikar kan du byde ind på ledige indmøder via vores mødeplanssystem. Hvor mange timer du ønsker, er op til dig – men hvis du er engageret og fleksibel, vil du hurtigt blive en stor og vigtig del af huset.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder Sandra Magnusson på tlf. 2525 7023 eller botilbudsleder Kim Støving på tlf. 2063 2467

Vi har samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du gerne vil være vikar i Habitus samt dit CV og evt. uddannelsesbevis. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Grundet GDPR modtager vi ikke ansøgninger på mail og behandler kun dem, vi modtager via systemet. Der bliver indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.