Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Græsted for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Vær med til at skabe stabilitet og struktur i borgernes hverdag

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Det vil være med varierende timetal, men med fleksibilitet og fagligt engagement, vil du hurtigt blive en stor og vigtig del af husets hverdag.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere. Din hverdag afhænger meget af hvilke borgere, du bliver tilknyttet. Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt beboer, oftest med en 1:1-normering.

Når borgerne får det svært eller bliver utrygge, kan de være udadreagerende. Her er det vigtigt, at du har et roligt nervesystem og med din pædagogiske faglighed kan skabe tryghed, fx ved at hjælpe til at afgrænse situationen og komme tilbage til dagsstrukturen. Du oplæres i at tyde optaktsignaler og aflede borgeren fra svære situationer.

Stor frihed i dit arbejdsliv og mulighed for fast stilling

 • Du bestemmer selv hvor mange indmøder, du vil sige ja til
 • Indmøderne er typisk på 14 timer
 • Du får grundig intro til den enkelte borger
 • Du modtager en timeafregning, hvor pension er indeholdt i timeprisen
 • Flere af vores vikarer ender i faste stillinger i Habitus
Er du nysgerrig på at arbejde på et højt specialiseret bo- eller dagtilbud og evt. interesseret i en fast stilling, kan et vikarjob være indgangen til et godt samarbejde

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er robust og kan bevare roen i pressede situationer, fx i forbindelse med udadreagerende adfærd
 • Kan træde til med kort varsel
 • Er fleksibel, omstillingsparat og mødestabil
 • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
 • Kan arbejde selvstændigt i det daglige
 • Har kørekort B
 • Det er en fordel, hvis du er uddannet pædagog, pædagogisk assistent, ergoterapeut, lærer, SSA eller har erfaring fra handicap/-autismeområdet eller psykiatrien
Om os
HabitusHuset Ny Mårumvej er en nedlagt landejendom, som danner rammen for 12 menneskers liv. Vi har arbejdet målrettet på at tilpasse indretningen til vores beboeres behov. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 45 kollegaer, som arbejder dedikeret på at skabe gode liv for beboerne.

Vores beboere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad. Vi ser os selv som pionerer i arbejdet omkring mennesker med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Vi er vedholdende med at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for.

Jeg finder stor arbejdsglæde ved at kunne arbejde med et dagligt fokus på faglighed, og beboernes
individuelle behov og ønsker.

- Medarbejder i Habitus

Fagligt miljø
Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Information og ansøgning
Vi har flere ledige stillinger som tilkaldevikarer og vi indkalder til samtaler løbende. For de rette kandidater, kan der blive mulighed for fastansættelse på sigt.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder Suzanne Elfort på tlf. 20 90 75 47, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Grundet GDPR behandler vi ikke ansøgninger vi modtager pr. mail. Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.