Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Hurup Thy for borgere med autismespekrum-forstyrrelser

Du skaber stabilitet og forudsigelighed
Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at minimere mængden af problemskabende adfærd og dermed maksimere livskvaliteten for vores borgere. Din hverdag afhænger meget af hvilke borgere, du bliver tilknyttet.

Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt borger. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder hver 2. uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren.

Stor frihed i dit arbejdsliv og mulighed for fast stilling

 • Du bestemmer selv hvor mange indmøder, du vil sige ja til
 • Indmøderne er varierende – fra 8 timer op til 24 timer. Der er dog typisk tale om 14 timers indmøder
 • Du får grundig intro til den enkelte borger
 • Du modtager en timeafregning, hvor pension er indeholdt i timelønnen
 • Flere af vores vikarer ender i faste stillinger i Habitus - Er du nysgerrig på at arbejde på et højt specialiseret bo- eller dagtilbud og evt. interesseret i en fast stilling, kan et vikarjob være indgangen til et godt samarbejde
Vi lægger vægt på, at du:

 • Er robust og kan holde hovedet koldt (og hjertet varmt) i pressede situationer, fx i forbindelse med udadreagerende eller selvskadende adfærd
 • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
 • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
 • Kan arbejde selvstændigt i det daglige
 • Det er en fordel, hvis du er uddannet pædagog, pædagogisk assistent, ergoterapeut, lærer, SSA eller har erfaring fra handicap/-autismeområdet eller psykiatrien
 • Det er krav at du har kørekort B
Om os
Habitushuset Sct. Mortensgaard danner rammen for op til 10 menneskers liv. Vi har til huse i Ydby ca. 6 km fra Hurup. Det er et ombygget plejehjem, hvor vi har arbejdet målrettet med en indretning af beboernes lejligheder, der imødekommer deres specifikke behov. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med 27 fastansatte engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med at skabe gode liv for vores borgere.

Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau. Der er normalt 1:1-normering, som betyder, at vi altid er en pædagog til hver borger i dagtimerne.

Information og rekrutteringsproces
Indmøderne er som udgangspunkt 14-24 timer lange. Som vikar kan du byde ind på ledige indmøder via vores mødeplanssystem. Hvor mange timer du ønsker, er op til dig – men hvis du er engageret og fleksibel, vil du hurtigt blive en stor og vigtig del af huset.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder Morten Gregersen på tlf. 2244 3284 eller botilbudsleder Kenneth Andersen på tlf. 2525 7741

Vi har samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du gerne vil være vikar i Habitus samt dit CV og evt. uddannelsesbevis. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Grundet GDPR modtager vi ikke ansøgninger på mail og behandler kun dem, vi modtager via systemet. Der bliver indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.