Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Køge og Greve - Vil du være med til at sikre en tryg og stabil sommerferie?

Vi søger dygtige vikarer, der kan træde til, når det faste personale holder sommerferie
Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til de borgere du matcher med, så du har mulighed for at dække ind, når personalet er fraværende. Vi søger særligt vikarer, der har mulighed for at hjælpe med at dække ind i løbet af skolernes sommerferie, men du vil derudover blive en fast og vigtig del af vores vikarkorps, hvor vi også har brug for din hjælp uden for ferieperioderne. Vi søger både vikarer til indmøder i dagstimerne og om natten.

Pædagogisk målsætning
Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Stor frihed i dit arbejdsliv og mulighed for fast stilling

 • Du bestemmer selv hvor mange indmøder, du vil sige ja til
 • Indmøderne er typisk på 14 timer, hvor du er sammen med en borger i hele tidsrummet
 • Nattevagterne er i tidsrummet 21.45-08.15, hvor der også vil være en sovende rådighedsvagt
 • Du får grundig intro til den enkelte borger og til huset
 • Du modtager en timeafregning, hvor pension er indeholdt i timelønnen
 • Flere af vores vikarer ender i faste stillinger i Habitus
Er du nysgerrig på at arbejde på et højt specialiseret botilbud og evt. interesseret i en fast stilling, kan et vikarjob være indgangen til et godt samarbejde. Vi opfordrer jævnligt vores vikarer til at søge vores ledige stillinger.

Vi lægger vægt på, at du:

 • er robust og har et roligt nervesystem - også i forbindelse med udadreagerende eller selvskadende adfærd
 • er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
 • er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
 • kan arbejde selvstændigt i det daglige
 • det er en fordel, hvis du er uddannet pædagog og/eller har erfaring fra handicap/-autismeområdet eller psykiatrien
 • det er en fordel at du har kørekort
 • kan tage indmøder over sommeren
Du er etisk funderet, rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig, ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Om os
HabitusHuset Jernstøbervænget består af to gamle muremestervillaer, som danner rammen for 8 menneskers liv. Vi har til huse i Køge centrum i gåafstand til det naturskønne område Køge Ås. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 30 dedikerede kolleger. HabitusHuset Rønnebærkærret er et satelittilbud under HabitusHuset Jernstøbervænget. Rønnebærkærret rummer to solisttilbud i rækkehuse i Greve, hvor to teams arbejder dedikeret omkring dagligdagen for to borgere.

HabitusHuset Jernstøbervænget og herunder Rønnebærkærret er et af vores første HabitusHuse og flere af vores pædagoger har været med siden starten. Vores kultur er grundigt forankret i grundlaget for Habitus’, som er ønsket om, at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for.

”Jeg trives, når jeg sammen med beboerne og mine kollegaer har mulighed for at bidrage til en hverdag med nærvær, tryghed, trivsel, udvikling og livskvalitet. Derfor er jeg ansat i Habitus og har været det i snart 9 år”
-
Medarbejder på Jernstøbervænget

Vi er opdelt i teams og primært tilknyttet en bestemt beboer med 1:1 normering i dagtimerne. Dagindmøderne er på 14 timer, hvilket betyder at vi er der, når borgerne står op, og vi slutter dagen af sammen med dem. Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Information og ansøgning
Da vi allerede mangler din hjælp nu, ønsker vi at afholde samtaler løbende. Det giver dig tid til at lære huset og borgerne godt at kende inden sommeren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte daglig leder Maria Bang på tlf. 20 29 36 07 eller daglig leder Mikkel Hauxner på tlf. 20 91 19 58

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stillingen samt dit CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.