Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faste vikarer søges snarest muligt

Vi kan tilbyde:
Et alsidigt, spændende arbejde med unge aktive og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere.

Samarbejdsvillige kolleger med godt humør. En arbejdsplads i stadig udvikling, hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Undervisning indenfor blandt andet ernæring, neuropædagogik, medicin, hygiejniske principper og forflytningsprincipper.

Vi arbejder med fleksible faggrænser, så du kommer vidt omkring i omsorgen, pædagogikken og nærværet med beboerne. Det er beboerne, der definerer deres livskvalitet, og du skal støtte den enkelte beboer ud fra deres individuelle behov og ønsker.

Vi søger pædagogiske og sundhedsfaglige personer, der:

  • Gerne har indsigt – eller ønsker at lære det – og viden inden for området med fysisk/mentalt handicappede unge, og kan tage del i deres aktive ungdomsliv. Har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.
  • Kan tage et ansvar og kan samarbejde og strukturere hverdagen, samt de opgaver dagen måtte byde på.
  • Er omstillingsparat, omsorgsfuld og fleksibel og kan lide at arbejde selvstændigt og tør træffe beslutninger. Har en etisk og empatisk tilgang til beboerne.
  • Trives på en arbejdsplads med høj fart, højt humør og humor ad libitum.
  • Har kørekort, da vi kommer vidt omkring i vores/beboernes biler på diverse udflugter/ture/ferier.
  • Kan arbejde i en kombination af dag- og aftenvagter, da vi vægter højt, at medarbejdere og beboere lærer hinanden at kende og skaber tætte relationer både i dag- og aftentimerne.
Mødetiden om dagen vil ligge inden for tidsrummet kl. 06.00-15.00, og om aftenen vil mødetiden ligge inden for kl. 14.00-23.00.

Yderligere oplysninger om stillingen, kan indhentes ved henvendelse til:
Teamleder Jesper Rahn tlf. 51 52 01 27; e-mail jrje@kildehaven.com eller teamleder Søs Hummelgaard tlf. 40 16 75 40, e-mail sohu@kildehaven.com.

Løn og ansættelse vil være i henhold til gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelse skal afleveres straffeattest. Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning".

Mere info om Kildehaven på vores hjemmeside www.kildehaven.com.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.