Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fejlretningskoordinator

Har du en sikringsteknisk baggrund, og vil du være med til at sørge for, at togene kører til tiden? 
 
Fejlretningskoordinator (FKO) søges med tjenestested i RFC Roskilde. Du vil indgå i et samarbejde med din FKO-kollega, de vagthavende samt trafiklederne i trafikstyringen i Roskilde. Derudover vil du blive en del af et fagligt fællesskab med fejlretningskoordinatorer fra andre af Banedanmarks sektioner, fordelt over hele landet, hvor I kan sparre med hinanden, dele erfaringer og udveksle idéer.  
 
Koordinering af fejlretning på Banedanmarks infrastruktur  
Det bliver dit ansvar at varetage visitering af infrastrukturfejl, supporterer fejlretningspersonale og registrere data omkring tekniske fejl. Det forventes, at du koordinerer al fejlretning i Trafikstyring Sjællands område, så togene overholder køretiderne bedst muligt. Dit arbejde består i at diagnosticere fejltyperne og vurdere hvilke opgaver, der er vigtigst at få løst først. Derefter angiver du mulige afhjælpningsforslag og informerer fejlretningspersonale, som sikrer, at afhjælpningen af fejl bliver håndteret bedst muligt.  
 
Fejlretningerne spænder bredt og omfatter eksempelvis signal- og sporskiftefejl, sporfejl, stærkstrømsfejl samt vinterberedskab til påkørte dyr. Udfordringen er at vurdere hvilke konsekvenser, fejlretningen får for trafikken. Derudover fører du elektronisk døgnrapport af hensyn til senere analyser og dokumentation og tager dig af diverse ad hoc-opgaver.


El-teknisk baggrund og analytisk sans  
Du har en sikringsteknisk uddannelse. Herudover er det naturligt for dig at bruge en pc i dit daglige virke, og vi forventer, at har erfaring fra jernbanen og praktisk erfaring med fejlretning. 
 
Du har stærke analytiske evner, så du hurtigt kan skabe overblik over hvilken fejltype, der er tale om, og hvilken konsekvens det vil få for trafikken. Da du er i kontakt med både entreprenører, stationsbestyrere og andre involverede, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og er samarbejdsvillig. Derudover er du udadvendt og engageret i at udvikle samarbejdet mellem de tekniske og trafikale enheder. Sidst men ikke mindst trives du i en uforudsigelig hverdag, hvor to fejlretninger ikke er ens, og du motiveres af at koordinere fejlretningerne, så togene kører til tiden.  
 
Løn  
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingerne er placeret i løngruppe 3, trin 3 i henhold til sidstnævnte organisationsaftale. Basisløn udgør pt. kr. 363.208 pr. år / kr. 30.267,33 pr. mdr. Der er mulighed for at forhandle tillæg. Er du tjenestemand bevarer du din ansættelse i lønramme 30.  
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere om jobbet, så kontakt sektionschef Yvonne Bohnstedt. Send os din ansøgning og CV snarest muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.
 
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her