Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Feline Holidays A/S søger medarbejder til vores kundeafdeling

Elsker du at arbejde med nye mennesker? Har du masser af drive, og er du dygtig til at sælge? Er du vild med ferie? Er du god til at tale tysk? Kunne du tænke dig at arbejde i vores kundeafdeling?

Så er det lige dig, vi søger!

Hvad går jobbet ud på?

Feline Holidays er et af de største udlejningsbureauer i Danmark, og vi udlejer omkring 130.000 sommerhuse over hele Europa. Vi har et skarpt fokus på det danske og tyske marked og har derfor brug for en udadvendt og dygtig medarbejder til vores kundeafdeling.

Med reference til kundechefen skal du kunne varetage en række opgaver omkring servicering af vores kunder på Feline Holidays og LEGOLAND Holidays internetportaler, herunder:

  • Telefonisk kundebetjening på dansk, tysk og engelsk.
  • Ekspedition af e-mail kundeforespørgsler.
  • Bookingadministration
  • Daglig kontakt til vores samarbejdspartnere.

Hvem er du?

Du er sælger med stort S, får et kick ud af at tale med mange forskellige mennesker og kan lukke en booking med succes. Du er udadvendt og behersker såvel dansk, tysk og engelsk i tale og skrift på et fornuftigt niveau, ligesom du kan kommunikere med vores skandinaviske kunder.

Du kan have mange bolde i luften på samme tid uden at miste overblikket. Du er systematisk, velformuleret og har et basalt kendskab til IT. Samtidig er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, da det i perioder går temmelig stærkt.

Hvad kan vi tilbyde?

Muligheden for at arbejde med salg og kundeservice i et professionelt setup inden for udlejningsbranchen, hvor du vil blive udfordret på dit overblik og evne til at skifte sprog fra en opgave til en anden. Rig mulighed for sparring med dine kollegaer og for at indgå i et samarbejde med kundechefen omkring opgaveløsningen.

Praktisk info

Arbejdssted bliver på kontoret i Herning, men der er mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af ugens dage. Vi er åbne for såvel en deltids- som en fuldtidsstilling. Weekendarbejde vil forekomme. Tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. december 2020.

Interesseret?

Så send din ansøgning og CV til job@feline.dk senest 18. oktober 2020 kl. 12.00.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til kundechef Achim Karrenbauer på achim@feline.dk eller ringe på 8724 2251. Du kan læse mere om Feline Holidays på www.feline.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.