Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

"Fellow" til Thoraxanæstesiologisk Afdeling, Rigshospitalet

Ved Thoraxanæstesiologisk Afdeling, Rigshospitalet, er en uddannelsesstilling til thoraxanæstesiolog (fellowship) ledig til besættelse pr. 1. august 2020 eller efter aftale. Stillingen indebærer en 2-årig specialuddannelse til thoraxanæstesiolog med et målrettet uddannelsesprogram, der sikrer et struktureret undervisningsforløb indenfor subspecialet med erhvervelse af flere specialkompetencer, herunder certificering i TEE, uddannelse indenfor avanceret hæmodynamik og monitorering, cirkulatorisk støtte og extracorporal perfusion (ECMO) samt avanceret respiratorbehandling og ventilationsstøtte.

Afdelingens ansvars- og arbejdsopgaver

Thoraxanæstesiologisk Afdeling er en dynamisk enhed, der varetager avanceret anæstesi og intensiv terapi i forbindelse med både hjerte- og lungekirurgi samt kardiologiske procedurer. Afdelingen består af centrets operationsgang, anæstesifunktion, perfusionsafsnit og thoraxintensiv afsnit.

Der foretages ca. 6.000 anæstesier årligt, og det thoraxintensive afsnit varetager årligt ca. 2.500 patientforløb.

Afdelingen har højt specialiseret funktion for hjerte- og lungekirurgiske patienter, både børn og voksne, herunder patienter til hjerte- og lungetransplantation samt patienter med behov for mekanisk cirkulationsstøtte og ECMO.

Afdelingens forskningssektion ledes af afsnittets professor med særlig interesse indenfor perfusion, flow, mekanisk support og kongenit hjertesygdom.

Der modtages patienter fra hele Danmark, Færøerne samt Grønland. Afdelingen har lands- og nordisk funktion indenfor flere områder. Afdelingen varetager en betydelig uddannelses-opgave af både læger og sygeplejersker og har i alt ansat ca. 280 medarbejdere, heraf 35 fastansatte læger.

Ansøgeren skal:

  • Være speciallæge i anæstesiologi
  • Have forskningsinteresse, gerne med dokumentation af tidligere forskningsaktivitet
  • Gerne have erfaring med både præ- og postgraduat undervisning
  • Være fagligt ambitiøs, engageret og opsøgende
  • Besidde gode samarbejdsevner og som person fremstå som en god teamplayer og organisator samt være konsekvent, ansvarlig og empatisk
  • Kunne deltage i en travl hverdag med et stort engagement
Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen indebærer ansættelse i en tidsbegrænset 5-årig 1. reservelæge stilling. Der vil herefter evt. være mulighed for fastansættelse i en afdelingslægestilling.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Yderligere information om stillingen, herunder uddannelsesprogram for fellowshippet, kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Jens Chr. Nilsson: Tlf.: 35451221/mail: jens.christian.nilsson@regionh.dk

Bedømmelsen af ansøgernes faglige kvalifikationer vil ske på grundlag af ansøgernes oplysninger om egne kompetencer indenfor hvert af de syv kompetenceområder.

Ansøgningen vedlægges kopi af speciallægeautorisation og curriculum vitae indeholdende publikationsliste. Publikationerne rekvireres, såfremt dette måtte ønskes.

Ansøgningsfrist mandag d. 24. februar 2020 inden kl. 12.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.