Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fenrishus søger ergoterapeut pr. 1. april 2020 eller efter aftale.

Fenrishus søger en ergoterapeut pr. 1. april 2020 eller efter aftale til fast stilling. Har du en stærk faglig og personlig profil, mod på faglige udfordringer og udvikling og vægter tværfagligt samarbejde højt, er dette job måske noget for dig.
 
Lidt om Fenrishus
Fenrishus er en afdeling under Specialområde Børn og Unge (SBU) og ligger på Fenrisvej i Aarhus. Børnene og de unge er i alderen 0-25 år, med komplekse, massive og varige psykiske og fysiske handicap. På Fenrishus arbejder pædagoger, sygeplejersker, assistenter, terapeuter og omsorgsmedhjælpere i et stærkt tværfagligt miljø.
Vi arbejder systematisk med udarbejdelse af delmål for det enkelte barn og ung ud fra de bestilte mål i den kommunale handleplan, samt kvalitetssikrer indsatsen gennem Socialtilsynets kvalitetsmodel.
Vi arbejder pædagogisk gennem delmål, sansemotorik, aktiviteter og lejringer. Vi arbejder ud fra en individuel tilgang til børnene, hvor børnenes færdigheder, kompetencer og behov er i centrum. Vores arbejde tager udspring i Neuroaffektiv udviklingspsykologi (NAU), og der igennem er vores fokus at skabe relationer og indgå i samspil med børnene og de unge, da det er gennem vores samspil, at deres udviklingsmuligheder understøttes.
 
Vi skaber genkendelighed for børnene – både gennem dagsstrukturer, delmål, individuelle kommunikationsformer og i vores pædagogiske og sundhedsfaglige tilgang.
Gennem observationer og plejemæssige tiltag sikrer vi, at børnene og de unges helbred er det bedst mulige. Idet at alle børn og unge på Fenrishus har diagnoser af livstruende karakter, og deraf kortere forventet levetid, arbejdes ud fra den palliative tilgang, hvilket kort fortalt indebærer fokus på lindring af lidelse samt livskvalitet for det enkelte barn/unge og dennes familie.
Vi behandler, i samarbejde med speciallæge i pædiatri, de komplikationer barnet har eller får, som følge af sit handicap.
Indsatsen foregår i et tæt samarbejde med børnenes forældre.
 
Vi tilbyder:
 

 • et arbejde med børn og unge, der har komplekse problemstillinger, hvor fokus er på barnets/den unges ressourcer, behov og livskvalitet
 • en spændende arbejdsplads i et stærkt fagligt, innovativt og udviklende miljø, hvor respekt, tværfagligt samarbejde, nærvær og åbenhed er nøgleordene
 • at dine idéer til udvikling af afdelingen tages seriøst af ledelsen
 • et selvstændigt arbejde med mulighed for personlig og faglig udvikling
 • et meningsfyldt arbejde, med gode kollegaer og dage, der aldrig er ens
 • et arbejde, hvor du kan gøre en forskel – hver dag
 • Individuelt introduktionsprogram og oplæring
 
 
Forventninger til dig:
Fenrishus søger en ergoterapeut, der har lyst til at være en del af en afdeling i udvikling.
Vi er på udkig efter en ergoterapeut, der har faglige ambitioner og lyst til at specialisere sig indenfor målgruppen.
 
 • at du kan planlægge individuelt tilrettelagt behandling ud fra barnets behov
 • at du kan vejlede omkring, samt tilpasse hjælpemidler til barnet og den unge.
 • at du kan undersøge og beskrive barnet og den unges udvikling indenfor sansemotorik, finmotorik og barnet og den unges øvrige færdigheder.
 • at du kan vejlede de øvrige faggrupper på Fenrishus
 • at du er stærk i den daglige dokumentation
 • at du afholder møder med eksterne samarbejdspartnere
 • at du kan strukturere en dagsplan for det enkelte barn og ung, som tilgodeser barnets dagsform.
 
Du vil komme til at samarbejde med de øvrige faggrupper, herunder fysioterapeuter, i tværfaglige teams, hvor samarbejdet bygger på gensidig dialog og åbenhed.
 
Som ergoterapeut på Fenrishus vil du komme til at arbejde professionelt med børn med komplekse problemstillinger. Det er et arbejde, som kræver stor faglig dygtighed og respekt for det enkelte menneske, samt at kunne fokusere på at skabe livskvalitet for det enkelte barn og ung. Dette kan kræve en høj grad af kreativitet i forhold til at bruge din ergoterapeutisk tilgang i arbejdet.
 
Du skal være i stand til at indgå i et tæt samarbejde med forældrene. Vi ønsker åbne og aktive kollegaer, som vil medvirke til, at afdelingen er et trygt sted at være for børn/unge og deres forældre og samtidig er en god arbejdsplads for medarbejderne.
 
Har du erfaring inden for området er det en fordel, men ingen betingelse.
 
Arbejdstid:
Stillingen er på 25-32 timer om ugen.Du skal forvente at arbejde i skiftende vagter dag/aften og med arbejde hver 3. lørdag.
 
Yderligere oplysninger:
Er du interesseret i at vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsleder Ulla Monrad Jensen på tlf. 23438525 eller søge oplysninger på vores hjemmeside: www.sbu.rm.dk.
 
Ansøgningsfrist er den 18. februar 2020. Der vil blive afholdt samtaler mandag d. 24. februar 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.