Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ferie- og spidsbelastnings backup til sagsbehandling af Fast Ejendom

Firmabeskrivelse

Vi har meget travlt hos Sagsbehandlingen, og som et led i vores konstante udvikling søger vi ferie- og spidsbelastnings backup til vores talentfulde team.

Vi er Danmarks førende outsourcing partner for Fast Ejendom siden 2016

Som uafhængig virksomhed er vi førende indenfor outsourcing af sagsbehandling til ejendomsmæglere, erhvervsmæglere og advokater i hele landet, indenfor områderne Bolig, Erhverv, Projektsalg, Landbrug, samt Ejendomsadministration.

Vi tilbyder sagsbehandling for ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutioner i hele Danmark, indeholdende Førsagsbehandling, Købsaftaler, Eftersagsbehandling, Berigtigelse, Digital Tinglysning, Online Markedsføring, Køberrådgivning, samt Ejendomsadministration.

Vores sagsbehandlere har dyb erfaring med sagsbehandling fra ejendomsmægler– og advokatbranchen, Estate, Nybolig, Danbolig, EDC, home, Nordea, Advodan, Accura og Bech-Bruun hvor de har håndteret enhver form for opgave i hele processen for sagsbehandling. Med mere end 90 års erfaring tilsammen har de sagsbehandlet mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser.

Sagsbehandlingen er endvidere specialister i alle boligsystemer, C&B, Mindworking, Flexya, Advosys, og har tilmed været med i udviklingsfasen på flere af dem, da vi har nogle af Danmarks bedste sagsbehandlere i vores team som kender processen fra A-Z.

Jobbeskrivelse

Grundet vores markedsledende position og medfølgende travlhed søger vi endnu en sagsbehandler som kan indgå i vores erfarne og proaktive team på 13 dygtige kolleger som backup i travle perioder.

For at imødekomme en travl hverdag arbejder vi alle hjemmefra således, at der er mulighed for at være så fleksibel som muligt, såfremt du har familie, børn m.v. Derfor betyder det ikke noget hvor i Danmark du er bosiddende. Vi har i forvejen kolleger fordelt i hele landet.

Kvalifikationer

 • Du skal have erfaring med sagsbehandling af Fast Ejendom
 • Du kommer fra en lignende stilling med hovedvægt på sagsbehandling af Fast Ejendom
 • Baggrund som sagsbehandler fra ejendomsmæglerbranchen, og en klar fordel hvis du er uddannet ejendomsmægler
 • Du må gerne have erfaring med Erhvervssager, samt ejendomsadministration. Dette er ikke et krav
 • Du skal kunne arbejde på freelance niveau som udgangspunkt

Yderligere informationer

Vi tilbyder

 • En spændende stilling der kræver stort ansvar og fleksibilitet, hvor du i høj grad prioriterer dine opgaver selv
 • Et højt fagligt niveau, med rig mulighed for at udvikle og udfordre dig selv samt sparre med kolleger, både i dit team, og på tværs af organisationen
 • Et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt
 • Fleksible arbejdstider
 • Vi arbejder alle hjemmefra, hvorfor det som udgangspunkt ikke betyder noget hvor i Danmark du har bopæl
 • En ambitiøs virksomhed med en række udviklingsmuligheder

Ansøgningsfrist

Vi ansætter kun den rette profil, og er derfor villige til at vente til at denne er fundet. Ønsket er dog at ansætte hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål og interesseret i, at høre mere om stillingen er du velkommen til at ringe til Indehaver, Julie Rosschou, på telefon 2614 0677.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.