Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ferieafløser

Ferieafløsere til Ældrecentret Solvang

Er du uddannet social- og sundhedshjælper eller i gang med en uddannelse som sygeplejerske eller pædagog, eller overvejer du en uddannelse indenfor sundhedssektoren, så vil vi glæde os til at modtage en ansøgning som ferieafløser fra dig. Vi har især brug for dig i perioden 1. juli 2018 til 15. august 2018. Vi har også mulighed for at tilknytte dig som fast afløser både før og efter ferieperioden, hvis dette kunne have din interesse.

Ældrecentret Solvang har 44 boliger, hvor de 4 bruges som aflastnings/genoptræningspladser. Vi er ca. 35 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper; Sygeplejersker, terapeuter, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælperer, husassistenter og køkkenpersonale. Vi arbejder ud fra Struer Kommunes Sundheds- og værdighedspolitik og mener, at beboerne har ret til at leve det liv med de vaner, de har tillagt sig gennem et langt liv, også når de er flyttet ind på Ældrecentret Solvang.

Vi håber, at dette kunne have din interesse, og vi ser frem til at modtage din elektroniske ansøgning via linket.

For yderligere oplysninger kan du kontakte gruppekoordinator Henriette Villesen på telefon 96 94 87 80 på alle hverdage mellem 8 og 14.

Vi kalder løbende ind til samtaler.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her