Ferieafløser søges omgående til Degn Herning City..!

Ferieafløser søges omgående til Degn i Herning City!

Du skal kunne arbejde i ugerne 27-28-29-30-31 ;)

Er du udadvendt, serviceminded, elsker mode, har høj arbejdsmoral og er klar til at yde lidt mere end omgivelserne forventer, så kan du meget vel være den vi søger!

Din arbejdsdag vil hovedsageligt byde på kontakt med en masse spændende mennesker, som ønsker super god vejledning og frisk betjening.

Konceptet er enkelt! Degn Herning sælger moderigtigt tøj fra kendte mærker til piger i alle aldre- Den rigtige vare- til den rigtige pris- på det rigtige tidspunkt ;)

Bemærk!! Der eventuelt kan være mulighed for fast ansættelse i forlængelse af den midlertidige ansættelse!

Er du vores mulige ferieafløser Degn sælger i Herning så send omgående en skriftlig ansøgning med foto til:

 

Degn

Bredgade 1

7400 Herning

eller mail: jens_degn@hotmail.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330035680Phoenix-a8ef9b4b12019-06-04T00:00:00Ferieafløser søges omgående til Degn Herning City..!

Ferieafløser søges omgående til Degn i Herning City!

Du skal kunne arbejde i ugerne 27-28-29-30-31 ;)

Er du udadvendt, serviceminded, elsker mode, har høj arbejdsmoral og er klar til at yde lidt mere end omgivelserne forventer, så kan du meget vel være den vi søger!

Din arbejdsdag vil hovedsageligt byde på kontakt med en masse spændende mennesker, som ønsker super god vejledning og frisk betjening.

Konceptet er enkelt! Degn Herning sælger moderigtigt tøj fra kendte mærker til piger i alle aldre- Den rigtige vare- til den rigtige pris- på det rigtige tidspunkt ;)

Bemærk!! Der eventuelt kan være mulighed for fast ansættelse i forlængelse af den midlertidige ansættelse!

Er du vores mulige ferieafløser Degn sælger i Herning så send omgående en skriftlig ansøgning med foto til:

 

Degn

Bredgade 1

7400 Herning

eller mail: jens_degn@hotmail.com

Ferieafløser søges omgående til Degn i Herning City! Du skal kunne arbejde i ugerne 27-28-29-30-31 ) Er du udadvendt, serviceminded, elsker mode, har høj arbejdsmoral og er klar til at yde lidt mere end omgivelserne forventer, så kan du meget vel være den vi søger! Din arbejdsdag vil hovedsageligt byde på kontakt med en masse spændende mennesker, som ønsker super god vejledning og frisk betjening. Konceptet er enkelt! Degn Herning sælger moderigtigt tøj fra kendte mærker til piger i alle aldre- Den rigtige vare- til den rigtige pris- på det rigtige tidspunkt ) Bemærk!! Der eventuelt kan være mulighed for fast ansættelse i forlængelse af den midlertidige ansættelse! Er du vores mulige ferieafløser Degn sælger i Herning så send omgående en skriftlig ansøgning med foto til: Degn Bredgade 1 7400 Herning eller mail: jens_degn@hotmail.com11jobneta8ef9b4b100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-27T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-SkjernEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerning3539467DEGN11Bredgade 17400HerningDKDanmark0jens_degn@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark7Deltid47Tidsbegrænset771211JobNet4998555499855510001-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a8ef9b4bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a8ef9b4bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a8ef9b4b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a8ef9b4b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale522009Butiksassistent2Salg361986266jens degnjens_degn@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330030659ButiksassistentRobot DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Silkeborg. VI HAR TRAVLT... Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig. Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til lignende butiksarbejde. Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere. Fuldtidsarbejde eller evt. deltidsarbejde efter ønske. Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning, vedlagt foto til: Anette@Aaskov.dk eller Dorte@aaskov.dk Har du ikke hørt fra os senest 14 dage efter ansøgningsfristen, skal du betragte stillingen som besat til anden side.

DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Silkeborg.

VI HAR TRAVLT...

Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig.

Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab til lignende butiksarbejde.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsklima, og i at have gode medarbejdere.

Fuldtidsarbejde eller evt. deltidsarbejde efter ønske.

Løn efter kvalifikationer.

 

Send din ansøgning, vedlagt foto til:

Anette@Aaskov.dk

 eller

Dorte@aaskov.dk

Har du ikke hørt fra os senest 14 dage efter ansøgningsfristen, skal du betragte stillingen som besat til anden side.

Aaskov Modetøj A/SSilkeborg2019-06-03T00:00:002019-07-18T00:00:00
330053951Expert & Punkt1 Grindsted søger: Hvidevarer sælgerRobot Grundet travlhed søger vi igen en ny superskarp sælger til vores Team, er det dig.? Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos Expert Punkt1 Grindsted får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder. Som sælger spiller du en hovedrolle i kundens oplevelse. Vi går op i, at kunden går fra butikken med en god følelse og med den rigtige løsning. Derfor får du masser af frihed til at kunne løse hver enkelt kundes problem på den helt rigtige måde, Vi søger dig, der vil være nummer t, og har ambition om at blive topsælger. Samtidig vægter vi din indstilling og personlighed højt. Du er nysgerrig efter at vide alt om det seneste nye inden for hvidevarer. Du er ikke kun en god sælger, men også drevet af lysten til at give kunden den rigtige løsning og en god oplevelse. Et spændene og moderne arbejdsplads, hvor du vil indgå i et ungt team, arbejde med alle de fede Produkter og kvalitets mærker der findes i et elektronik butik anno 2019. Områdes største elektronikborg på 800kvm. Vi gør meget i salg til både private og erhverv. Vi kan desuden tilbyde dig: Løn efter kvalifikationer Løbende efteruddannelse igennem Punkt 1 s uddannelsessystem Fuldtids stilling 37 timer Ansættelse fra 1 9 Send din ansøgning Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som bedes sendt til Grindsted@punkt1.dk . Vi behandler ansøgningerne løbende og afholder samtaler d. 29-30 juli 2019. Skriv Ansøgning - Fuldtid i emnefeltet. Vedhæft et opdateret og vellignende billede og CV. Vi glæder os til at høre fra dig!

Grundet travlhed søger vi igen en ny superskarp sælger til vores Team, er det dig.?

Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos Expert & Punkt1 Grindsted får du både grundig oplæring og fantastiske udviklingsmuligheder.

”Som sælger spiller du en hovedrolle i kundens oplevelse. Vi går op i, at kunden går fra butikken med en god følelse – og med den rigtige løsning. Derfor får du masser af frihed til at kunne løse hver enkelt kundes problem på den helt rigtige måde,”

Vi søger dig, der vil være nummer ét, og har ambition om at blive topsælger. Samtidig vægter vi din indstilling og personlighed højt. Du er nysgerrig efter at vide alt om det seneste nye inden for hvidevarer. Du er ikke kun en god sælger, men også drevet af lysten til at give kunden den rigtige løsning og en god oplevelse.
Et spændene og moderne arbejdsplads, hvor du vil indgå i et ungt team, arbejde med alle de fede

Produkter og kvalitets mærker der findes i et elektronik butik anno 2019. Områdes største elektronikborg på 800kvm. Vi gør meget i salg til både private og erhverv.


Vi kan desuden tilbyde dig:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Løbende efteruddannelse igennem Punkt 1´s uddannelsessystem
 • Fuldtids stilling 37 timer
 • Ansættelse fra 1/9

Send din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som bedes sendt til Grindsted@punkt1.dk .
Vi behandler ansøgningerne løbende og afholder samtaler d. 29-30 juli 2019.
Skriv ”Ansøgning - Fuldtid” i emnefeltet. Vedhæft et opdateret og vellignende billede og CV.

Vi glæder os til at høre fra dig!

EXPERT GRINDSTED P/SGrindsted2019-07-05T00:00:002019-07-31T00:00:00
330053078Sælger fuldtid SPORT 24 barselsvikariatRobot Bliv en del af holdet hos SPORT 24 SPORT 24 i Herning søger en dedikeret og passioneret sælger på fuld tid i et barselsvikariat med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde. Derfor skal du søge job i SPORT 24 Hos SPORT 24 i Herning har du mulighed for at sætte dit aftryk på en af landets førende sportsbutikker. Visionen er at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode. Selvom den nuværende omsætning er på ni solide cifre, så har SPORT 24 et endnu større potentiale, som du kan være med til at udforske ved at knytte stærke bånd mellem dine kunder og SPORT 24. Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene. Dine opgaver: Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse. Vareopfyldning i butikken. Vareeksponering i butikken. Øvrigt arbejde for at få butikken til at være knivskarp. Din profil: Du er uddannet indenfor sport Du er konkurrencemenneske og ved, at resultater kræver dedikation og engagement. Du kan lide at arbejde i et dynamisk og tempofyldt miljø og er i stand til at holde mange bolde i luften på samme tid. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og er en person, som er til at regne med. Du skal kunne fremvise en straffeattest. Kan du se dig selv i dette job og genkender forventningerne, så er du måske lige den, vi søger. Forventet start er 1. september 2019, eller umiddelbart derefter. Vikariatet er indledningsvis på 12 måneder, med mulighed for fastansættelse efterfølgende. Alle ansøgninger behandles løbende, så skynd dig at få søgt den ledige stilling, hvis du vil i betragtning til jobbet. Tryk på linket for at søge stillingen: Hos SPORT 24 kommer du med på et stærkt team, der ikke er bange for at gå nye veje, som hele tiden inspirerer hinanden og altid yder exceptionel god service overfor vores kunder. Koncernen er sammensat af fem koncepter: SPORT 24, SPORT 24 OUTLET, SPORT 24 TEAM og SPORT 24 BUSINESS, hshop.dk samt G-Sport Danmark, som håndterer Sportigan-kæden og SPORT 24 franchise. Søg nu

Bliv en del af holdet hos SPORT 24

SPORT 24 i Herning søger en dedikeret og passioneret sælger på fuld tid i et barselsvikariat med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde.

Derfor skal du søge job i SPORT 24

Hos SPORT 24 i Herning har du mulighed for at sætte dit aftryk på en af landets førende sportsbutikker. Visionen er at være Danmarks førende sportskæde og familiens foretrukne valg inden for sportstøj og sportsmode. Selvom den nuværende omsætning er på ni solide cifre, så har SPORT 24 et endnu større potentiale, som du kan være med til at udforske ved at knytte stærke bånd mellem dine kunder og SPORT 24.

Du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for at få SPORT 24 helt op i superligaen, og hvor leg, nærvær og fællesskab er kodeordene.

Dine opgaver:

 • Betjening af kunder og sørge for den gode kundeoplevelse.

 • Vareopfyldning i butikken.

 • Vareeksponering i butikken.

 • Øvrigt arbejde for at få butikken til at være knivskarp.

Din profil: 

 • Du er uddannet indenfor sport

 • Du er konkurrencemenneske og ved, at resultater kræver dedikation og engagement.

 • Du kan lide at arbejde i et dynamisk og tempofyldt miljø og er i stand til at holde mange bolde i luften på samme tid.

 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og er en person, som er til at regne med.

 • Du skal kunne fremvise en straffeattest.

Kan du se dig selv i dette job og genkender forventningerne, så er du måske lige den, vi søger.

Forventet start er 1. september 2019, eller umiddelbart derefter. Vikariatet er indledningsvis på 12 måneder, med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Alle ansøgninger behandles løbende, så skynd dig at få søgt den ledige stilling, hvis du vil i betragtning til jobbet.

Tryk på linket for at søge stillingen:

Hos SPORT 24 kommer du med på et stærkt team, der ikke er bange for at gå nye veje, som hele tiden inspirerer hinanden og altid yder exceptionel god service overfor vores kunder. 

Koncernen er sammensat af fem koncepter: SPORT 24, SPORT 24 OUTLET, SPORT 24 TEAM og SPORT 24 BUSINESS, hshop.dk samt G-Sport Danmark, som håndterer Sportigan-kæden og SPORT 24 franchise.

Søg nu


SPORT 24 MidtjyllandHerning2019-07-03T00:00:002019-07-27T00:00:00
330059599ButiksassistentRobot SØS søger ny medabejder Har du passion for tøj og for at servicere kunder? Og drømmer du om et job med frihed under ansvar? Så er det måske dig, vi søger. SØS i Ølgod er det sikre valg, når der skal købes tøj til piger og kvinder. Det er en spændende butik - hvor der er masser af muligheder for indflydelse. Vi tilbyder: - Et deltidsjob med frihed under ansvar - Et udfordrende job med mulighed for indflydelse på din hverdag - Stor indflydelse på hvilket tøj vi har i butikken og deltagelse ved indkøb og messer - Et godt arbejdsmiljø - En arbejdsdag, hvor vores kunder forventer at få en oplevelse, der er udover det sædvanlige Vores forventninger til dig: - Har erfaring fra tøjbranchen - Du kan lide at have din daglige gang i butikken - Du er serviceminded og fleksibel - Du har flair for personlig salg, indtjening og et godt købmandsskab - Du er udadvendt og er generelt positivt indstillet - Du kan arbejde selvstændigt Du må meget gerne have erfaring fra lignende stillilng, men dit personlige drive og din interesse for at optimerer butikken betyder mere for os. Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anita Gr ner Hansen på tlf. 75 24 59 60 eller 22 28 59 60. Send din ansøgning incl. CV til: soesoelgod@mail.dk Vi glæder os til at høre fra dig!

SØS søger ny medabejder

 

Har du passion for tøj og for at servicere kunder?

Og drømmer du om et job med frihed under ansvar?

Så er det måske dig, vi søger.

 

SØS i Ølgod er det sikre valg, når der skal købes tøj til piger og kvinder. Det er en spændende butik - hvor der er masser af muligheder for indflydelse.

 

Vi tilbyder:

- Et deltidsjob med frihed under ansvar

- Et udfordrende job med mulighed for indflydelse på din hverdag

- Stor indflydelse på hvilket tøj vi har i butikken og deltagelse ved indkøb og messer

- Et godt arbejdsmiljø

- En arbejdsdag, hvor vores kunder forventer at få en oplevelse, der er udover det sædvanlige

 

Vores forventninger til dig:

- Har erfaring fra tøjbranchen

- Du kan lide at have din daglige gang i butikken

- Du er serviceminded og fleksibel

- Du har flair for personlig salg, indtjening og et godt købmandsskab

- Du er udadvendt og er generelt positivt indstillet

- Du kan arbejde selvstændigt

 

Du må meget gerne have erfaring fra lignende stillilng, men dit personlige drive og din interesse for at optimerer butikken betyder mere for os.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anita Grüner Hansen på tlf. 75 24 59 60 eller 22 28 59 60.

 

Send din ansøgning incl. CV til: soesoelgod@mail.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

SØS GIRLS FASHION ApSØlgod2019-07-15T00:00:002019-08-06T00:00:00
330040300MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT.Robot MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT SØGES. Er du morgenfrisk og ønsker at give kunder en god oplevelse så er det dig vi mangler i en bagerbutik med mange muligheder. Du skal påregne at arbejde hver 2. Weekend Arbejdstiden vil lægge mellem kl 5,15 og 18,00 på hverdage og 5,15 og 16,00 i weekend helligdage.

MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT SØGES. 

Er du morgenfrisk og ønsker at give kunder en god oplevelse så er det dig vi mangler i en bagerbutik med mange muligheder. 

Du skal påregne at arbejde hver 2. Weekend 

Arbejdstiden vil lægge mellem kl 5,15 og 18,00 på hverdage og 5,15 og 16,00 i weekend/helligdage. 

 

Bageren På ØlbyvejStruer2019-06-12T00:00:002019-08-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Butiksassistent

Aaskov Modetøj A/S

Silkeborg
DYGTIG EKSPEDIENT SØGES til vores butik i Silkeborg. VI HAR TRAVLT... Er du en god sælger med nogle års butikserfaring, og kan du give kunderne god service og vejledning, så har vi jobbet til dig. Du må gerne være brancheuddannet eller have kendskab...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:18. juli 2019

Expert & Punkt1 Grindsted søger: Hvidevarer sælger

EXPERT GRINDSTED P/S

Grindsted
Grundet travlhed søger vi igen en ny superskarp sælger til vores Team, er det dig.? Er du et sultent salgstalent med appetit på en hverdag, hvor du udfordrer dig selv og bliver endnu bedre? Som sælger hos Expert Punkt1 Grindsted får du både grundig ...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:31. juli 2019

Sælger fuldtid SPORT 24 barselsvikariat

SPORT 24 Midtjylland

Herning
Bliv en del af holdet hos SPORT 24 SPORT 24 i Herning søger en dedikeret og passioneret sælger på fuld tid i et barselsvikariat med erfaring fra lignende arbejde i sports- eller beklædningsbranchen til Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde. Derfor...
Indrykket:3. juli 2019
Udløbsdato:27. juli 2019

Butiksassistent

SØS GIRLS FASHION ApS

Ølgod
SØS søger ny medabejder Har du passion for tøj og for at servicere kunder? Og drømmer du om et job med frihed under ansvar? Så er det måske dig, vi søger. SØS i Ølgod er det sikre valg, når der skal købes tøj til piger og kvinder. Det er en spændend...
Indrykket:15. juli 2019
Udløbsdato:6. august 2019

MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT.

Bageren På Ølbyvej

Struer
MORGENFRISK BUTIKSASSISTENT SØGES. Er du morgenfrisk og ønsker at give kunder en god oplevelse så er det dig vi mangler i en bagerbutik med mange muligheder. Du skal påregne at arbejde hver 2. Weekend Arbejdstiden vil lægge mellem kl 5,15 og 18,00 p...
Indrykket:12. juni 2019
Udløbsdato:3. august 2019