Ferieafløser til hjemmeplejen søger

Til vores hjemmeplejeafdeling "Frit Valg" søger vi en ferieafløser til sommeren 2021. Vi kan tilbyde ca. 30 t/u med start i slutningen af juni. Der er tale om primært dagarbejde, og der arbejdes hver anden weekend.

Du behøver ikke være uddannet, vi skal nok sørge for en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med ældre mennesker og har interesse for at arbejde med plejeopgaver og praktiske opgaver i borgernes hjem. Du vil få god støtte og vejledning i dine opgaver.

Da der er tale om ferieafløsning skal du ikke påregne at kunne holde ferie i skoleferien. Da vi har både cykel- og køre ruter vil det være en fordel, hvis du har kørekort. Vi har opgaver hos borgere under postnumrene 6830, 6855 og 6854.

Vi kan tilbyde en spændende og lærerig arbejdsdag med nogle dejlige kolleger og gode arbejdsforhold med bl.a. frokostordning.

Er du interesseret, så send et par ord om dig selv til jhm@diakon.dk senest 1. marts 2021. Ønsker du at vide mere, kan du ringe til gruppeleder Brit Hager, tlf. 40491030.

Løn i henhold til overenskomst. Straffeattest skal foreligge før ansættelsen.

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.