Gem job

Ferieafløsere der vil yde pleje & omsorg og tjene en god løn søges hurtigst muligt

Hos Privathjælpen i Holstebro og Struer søger vi ferieafløsere, der kan arbejde i weekender og ferier, så vores medarbejdere kan holde fri. Der er mulighed for at tjene en rigtig god løn, da du har mulighed for at få en del timer.

Et arbejde hos os indebærer, at du har lyst til at yde pleje og omsorg for andre mennesker, og at du kan arbejde i weekender og ferier. 

Arbejdet indebærer både personlig pleje og praktisk hjælp, hvor du skal hjælpe med den personlige hygiejne og rengøring.

Som medarbejder hos Privathjælpen får du ca. 150 kr. i timen som ufaglært og højere løn som faglært. Derudover får du mulighed for at benytte dig af vores personalerabataftaler.

Du skal have kørekort og være stabil i din arbejdsindsats, så dine kollegaer ved, at de kan regne med dig.

Privathjælpen er et privat plejefirma, der blev etableret i Struer i 2003. Afdelingen i Holstebro startede vi i 2020. Vi vækster hver måned, og har derfor brug for flere varme hænder.

Vi er organiseret i KA Pleje, der har overenskomst med FOA.

Er du interesseret i at blive en af vores nye ferieafløsere med potentiale til mere, så send os din ansøgning og dit CV, og skriv om du ønsker ansættelse i Holstebro, Struer ell. begge afdelinger til info@privathjaelpen.dk

 

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.