Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ferieafløsere til JYSK Distributionscenter

Vil du tjene penge og kan du arbejde minimum 6 mdr. uden ferieplaner.

JKS søger ferieafløsere i perioden d. 15. marts til 31. august til diverse pakningsopgaver på JYSK Distributionscenter i Uldum.

 

JYSK i Uldum råder over Nordeuropas største højlager med det mest moderne udstyr og teknologi. Der er en kapacitet på mere end 226.000 paller, som håndteres af ca. 400 medarbejdere, der arbejder i treholdsskift. Lageret anvender teknologi til alle tunge løft, og du må derfor gerne være god til at anvende teknik fremfor muskelkraft.

Det er et fedt sted at være! Du får en god oplæring, og du finder hurtigt ud af at klare jobbet. Der er også stor tilfredsstillelse i opgaverne, hvad enten du skal palle ordrer, tømme biler eller palle biler” siger tidligere ferieafløser i Uldum, Andreas Nielsen.

JKS søger efter ferieafløsere, der kan arbejde i perioden 15. marts til 31 august – det er vigtigt du kan arbejde hele perioden. Vi mangler ferieafløsere på alle skift med følgende arbejdstider:

 

Daghold:
Mandag til fredag kl. 06.00 – 14.15

Aftenhold:
Mandag til torsdag kl. 14.15 – 22.30
Fredag kl. 13.45 – 22.30

Nathold:
Søndag kl. 22.15 – 06.00
Mandag til torsdag kl. 22.30 – 06.00

 

I din ansøgning er det rigtig vigtigt for os, at du skriver, hvilke skift du er interesseret i. 

Opgaverne vil veksle mellem at pakke paller til butikker på automatiske pakkestationer, intern transport, hvor du flytter paller mellem forskellige lokationer på el-stabler, læsning af biler samt tømning af biler og containere. Du vil gennemgå grundig oplæring – også i at køre el-stablerne. Du behøver således ikke noget truckkort.

JYSK er en virksomhed, hvor vi har forventninger til hinanden. Vi tilbyder ordnede og regulerede forhold. Til gengæld forventer vi, at du kommer med god energi og fysik samt en god holdning til din arbejdsplads. Med god holdning forventes det, at du passer på materiel, du kommer hver dag, og du sætter en ære i at gøre et ordentligt stykke arbejde.

 

Ansøgning

JKS varetager rekrutteringsprocessen for JYSK, så har du lyst til at blive en del af holdet, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Horsens Afdelingen på Horsens@jks.dk 

Første samtale vil blive afholdt hos JKS.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.