Feriecenter Øster Hurup søger Receptionist

Feriecenter Øster Hurup er på vej ind i deres travle periode, og vil gerne have dig med! Vi søger en servicemined, løsingsorienteret, glad og positiv medarbejder på vores team. 

Sommeren er fuld af ferieglade gæster, så tingene går hurtigt, men det vigtigste er at du har modet og lysten til at give gæsterne den bedste oplevelse. 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Sød og smilende receptionist søges

Rold Storkro I/S v/Jørgen Pedersen/Lars Kæp Jensen

Rold StorKro søger en engageret receptionist til fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt. Vi tilbyder et alsidigt job i hotellets receptionen, som byder på en arbejdsdag med mange varierede og spændende arbejdsopgaver. Receptionen har åbent døg...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Receptionist med erfaring

PEJSEGÅRDEN V/G NYGAARD NIELSEN

Hotel Pejsegården søger en receptionist med erfaring. Diverse opgaver i receptionen herunder ind og udtjekning passe tlf bookning , mv. Start er snarest muligt. Henvendelse til Hotel Pejsegården , Jytte Nygaard på tlf. 75751766.
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018