Ferritslev Friskole søger børnehaveklasseleder pr. 1. april 2018

Ferritslev Friskole søger en børnehaveklasseleder pr. 1. april 2018.

Da vores dygtige børnehaveklasseleder gennem 32 år på Ferritslev Friskole, har valgt at gå på pension, søger vi nu hendes afløser.

Ferritslev Friskole er en Grundtvig-Koldsk friskole og vi tror på, at dette skolesyn er eviggyldigt, hvorfor dette skolesyn stadig er fundamentet i vores skole.

Skolen startede i 1859, hvor en samling familier gik sammen om at oprette en fri-skole i Ferritslev. Ferritslev Friskole er derfor blandt de ældste friskoler i landet med masser af traditioner og gode skolefortællinger.

Vi ønsker at skabe en rød tråd gennem barnets liv og dagligdag, hvorfor vi også har børnehave, SFO samt en Børnehøjskole.

Ca. 210 børn og unge samt 30 medarbejdere har deres daglige gang på Ferritslev Friskole, heriblandt ca. 30 børn i vores børnehave, Børnehuset Fuglereden.

 

Vi tilbyder en skole, hvor;

  • trivsel og faglighed går hånd i hånd
  • håndens og åndens arbejde er ligeværdige
  • fællesskabet skabes gennem aktiviteter på tværs af årgangene
  • nærhed, åbenhed og glæde er naturlige ingredienser i vores hverdag
  • forældresamarbejdet er præget af en meget positiv og engageret forældre-kreds.

 

Vi kan tilbyde en fuldtidsstilling, til dig der er uddannet børnehaveklasseleder og som måske har erfaring med denne rolle. Du ser dig selv i en kombinationsstilling, hvor langt den største del af tiden foregår i børnehaveklassen, men du vil også gerne deltage i og bidrage med dine pædagogiske kompetencer i Spiren, vores SFO. Du brænder for dit fag, er passioneret og opmærksom på elevernes styrker.

Ferritslev Friskoles personalegruppe er alle engagerede i skolens dagligdag og værdigrundlag, og vi forventer at du også er villig til at investere tid og kræfter i dette. Vi forventer at du bidrager positivt i samarbejdet med kolleger og forældre om børnenes og de unges uddannelse og dannelse. I indeværende skoleår er samt-lige af skolens medarbejdere deltagende i kompetenceudviklingsforløb om ressour-ceorienteret didaktik.

 Ansøgning og eventuelle bilag sendes til friskolen@ferfri.dk og skal være os i hæn-de senest den 22. februar kl. 12.00. Skriv ”Ansøgning” i emnefeltet.

 Yderligere oplysninger om skolen eller stillingen kan fås ved henvendelse til sko-lens leder Pia Gabel på telefon 23 44 44 83 eller skolens viceleder Gitte Stenum på telefon 26 83 11 91. Vi forventer, at du gerne vil have en rundvisning på skolen eller høre mere om os, inden du søger stillingen. Skolens hjemmeside er www.ferfri.dk

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 27. februar 2018 efter kl. 15.00.

Ansættelsen sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Cen-tralorganisation.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Pædagog søges til Brahesminde

Faaborg-Midtfyn Kommune

Horne Skole d. 10.01.18 Brahesminde skoler Børnehuse, afdeling Horne søger en dygtig og faglig pædagog til SFO en. Stillingen er på 33timer i pr. uge. Tiltrædelse 01.04.2018 eller snarest muligt. Brahesminde Skoler og Børnehuse omfatter vuggestue, b...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Barselsvikar til Børnehuset Klatretræet - Herrested

Børnehuset Klatretræet

Faaborg-Midtfyn
1. april 2018 eller snarest derefter, søger vi en uddannet pædagog i et barselsvikariat. I perioden 1. april 2018 til 31. juli 2018 er stillingen på 37 timer pr. uge.I perioden 1. august 2018 til vikariatet afslutning ændres stillingen til 30 timer ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vuggestuepædagog

Daginstitution Munkebo

Kerteminde
Vuggestuepædagog Du kan nu blive en meget vigtig del af Daginstitution Munkebos liv og udvikling. Vi har brug for en vuggestuepædagog, som sammen med os vil være med til at gøre en forskel for børn, forældre og hinanden. Stillingen er på 37 timer og...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Pædagog til SFO

OLLERUP FRISKOLE

Ollerup Friskole søger en pædagog eller en pædagogisk velfunderet medarbejder til vores SFO Ollerup Friskole søger pr. 1 4 - 2018 en pædagog til Ollerup Friskoles SFO. Stillingen er på 22 timer ugentligt i skolens SFO, og der vil være mulighed for a...