FGU Midt-Vest søger timelærere og tilkaldevikarer

Om FGU Midt-Vest 

FGU Midt-Vest er en nyoprettet institution, som skal hjælpe unge under 25 år med at komme videre i en ungdomsuddannelse eller i job. Vores kerneværdier er faglighed, engagement og rummelighed, og vi lægger vægt på en hverdag med højt til loftet og humor.  

FGU Midt-Vest har hovedinstitution i Herning og har afdelinger i både Skjern og Ikast. FGU Midt-Vest åbnede dørene for elever 1. august 2019, og institutionen forventes at få 400-450 årselever og 50-60 medarbejdere.

Jobbet

Vores tre afdelinger i FGU Midt-Vest søger:

  • Timelærere med ansættelse i kortere eller længere perioder
  • Tilkaldevikarer som med kort varsel kan varetage vikarfunktionen i almene fag som dansk, engelsk, matematik, samfundsfag samt på Byg, bolig og anlæg, Metalindustri, Kommunikation og medier, Mad og ernæring samt Handel og kundeservice.

De almene fag på FGU Midt-Vest er fra intro- til d-niveau, og de faglige temaer er på FGU1, FGU2 og FGU3-niveau. FGU-lærerne arbejder i teams med både almenlærere og værkstedslærere, og vi forsøger at koble den teoretiske undervisning til hverdagspraksis og produktion i værkstederne. Som vikar vil du nogle gange få en vikarplan fra den fraværende FGU-lærere, men andre gange kan det være nødvendigt at improvisere.

 

Vi forventer at…

  • Du har eller er i gang med en merkantil uddannelse eller en uddannelse som lærer eller pædagog.
  • Du brænder for at lære fra dig.
  • Du har erfaring eller ønsker at få erfaring med undervisning.
  • Du har modet til at gå ind i nye opgaver.
  • Du brænder for arbejdet med unge.
  • Du er teamplayer og kan begå dig i relationen med både elever og kolleger
  • Du er i besiddelse af humor og selvironi

 

Du tilbydes

Et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en ny organisation, hvor du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, samt mulighed for at få en fod indenfor.

Timeantallet kan variere fra uge til uge, og vi har løbende brug for vikarer/tilkaldevikarer. Du får en timeløn baseret på løn- og ansættelsesforhold i henhold til aftale mellem finansministeriet og Lærernes Centralorganisation/Uddannelsesforbundet.

Hvis du er interesseret i at blive vikar og/eller tilkaldevikar i Herning bede du kontakte skoleleder Anette Hammer på 53 72 92 01 eller anha@fgumv.dk

Hvis du er interesseret i at blive vikar og/eller tilkaldevikar i Skjern bede du kontakte skoleleder Hans Justesen på 23 23 77 78 eller haju@fgumv.dk

Hvis du er interesseret i at blive vikar og/eller tilkaldevikar i Ikast bede du kontakte teamleder Jannie Vissing på 29 12 19 52 eller javi@fgumv.dk

Ansøgninger sendes til job@fgumv.dk eller direkte til den lokale skoleleder.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.