Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FGU Østjylland søger afdelingsleder til FGU-afdelingen i Syddjurs kommune

FGU Østjylland er et nyt selvejende statsligt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har
gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) skal give de unge kompetencer og motivation til at begynde en ungdomsuddannelse eller et job. 
Alle forløb tilpasses individuelt og kan justeres undervejs, så de unge får de bedste forudsætninger for at få deres fremtidsdrømme opfyldt i forhold til uddannelse og job. FGU består af tre linjer; almengrunduddannelse (AGU), produktionsgrunduddannelse (PGU) og erhvervsgrunduddannelse (EGU).

Vil du være med til at skabe en ny uddannelse og ny skole for unge under 25 år, som har brug for en hjælpende hånd til at blive klar til ungdomsuddannelse eller beskæftigelse. Med den forberedende grunduddannelse skal vi skabe en ny uddannelse baseret på praksislæring og helhedsorienteret undervisning. Vi skal skabe et trygt og inkluderende undervisningsmiljø, hvor de unge får tid til fordybelse, bliver dygtigere fagligt, vokser som menneske og indgår i fællesskaber.

Vi søger en afdelingsleder, har ansvaret for FGU-afdelingen i Syddjurs kommune samt et-to tværgående stabsansvarsområder på tværs af FGU Østjyllands seks afdelinger. Du vil have personaleansvar for personalet i afdelingen og vil indgå i lederteamet.
Du vil have hovedtjenestested på adressen Vestergade 67, Ryomgård og vil have tjeneste hele FGU Østjyllands dækningsområde.
Vores ledelse baseres altid på skolens fælles ledelsesgrundlag, som skal driftes og profileres i overensstemmelse med skolens værdier og strategi.

Vi har brug for en strategisk og pædagogisk orienteret leder, der kan bidrage til at sætte ramme og retning for løsning af vores kerneopgave. Herunder bidrage til at udvikle en uddannelse, der har fokus på såvel faglig, personlig og social kompetenceudvikling ud fra FGU’s didaktiske principper og kvalificeret selvbestemmelse.

Det er væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

Du har en udpræget forståelse af kerneopgaven

 • Du har kendskab til FGU og brænder for udvikling af den praksispædagogiske profil med afsæt i elevernes individuelle forløbsplaner. 
 • Du er bevidst om vores placering i fællesmængden imellem det beskæftigelses- og det uddannelsespolitiske område. 
 • Du ser FGU som en åben skole, der konstant orienterer sig udad mod vores kommunale samarbejdspartnere, aftagerskoler samt lokale arbejdsmarked og civilsamfund.

Du har en ledelsesstil kendetegnet ved at:

 • Du er en tydelig leder med stærke relationelle kompetencer. 
 • Du kan finde løsninger i fællesskab med dine medarbejdere og du lægger vægt på både at lytte og facilitere dialog samt at nå frem til en afklaring og skabe retning. 
 • Du udstråler ro og kan containe medarbejdere og elever i udfordrende hverdag.
 • Du er parat til og evner at lede med afsæt i værdibaseret, distribueret og pædagogisk ledelse.
 • Du ser et tæt samarbejde med lederkollegerne på tværs af organisationen som et aktiv.

Du er en stærk læringsleder
Du evner facilitering og organisering af professionelle læringsfællesskaber, der øger fælles læring og refleksion blandt underviserne. Du må gerne have erfaring med professionelle læringsfællesskaber.

Du har ledelseserfaring
Gennem din ledelseserfaring evner du at lede undervisere med stærke kompetencer, forskelligartede opgaver og faglige profiler.

Du skal have egen bil og kørekort, da der vil være transport imellem lokationerne.

Vi tilbyder dig:

 • En arbejdsplads med en uformel omgangstone, en nærhed til øverste ledelse og et stærkt fokus på løsning af kerneopgaven
 • Vi har fokus på at være en god arbejdsplads, hvor vi trives med arbejdsopgaver og vores kolleger i den fælles opgaveløsning
 • Vi er en ledelsesgruppe med en direktør, en vicedirektør, fem afdelingsledere samt to pædagogiske ledere der insisterer på samarbejde og på løbende at udvikle og træne vores ledelsespraksis. Vi er ambitiøse omkring i fællesskab at bygge gode organisatoriske rammer for medarbejdernes opgaveløsning
 • Vi er en arbejdsplads, hvor vi har eleverne i centrum, hvor vi drager omsorg for hinanden og hvor vi har plads til vores forskelligheder
 • Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling, et godt arbejdsfællesskab med kolleger som er stærkt engagerede i målgruppen
 • En arbejdsplads som ønsker at optimere It-baseret kommunikation og videndeling; Outlook, Teams og videokonference mv.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Henvendelse
Du kan henvende dig til HR-ansvarlig Søren Wistrup (tlf. nr.29295767) eller direktør Kim Kabat (tlf.nr 21827733), hvis du har spørgsmål.

Ansøgning, CV og eksamenspapirer sendes via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfristen er den 10. november 2020. Første samtalerunde den 17.november. Anden samtalerunde den 23. november. Vi satser på tiltrædelse 1. januar 2021.

FGU Østjylland dækker Randers, Norddjurs, Syddjurs og Favrskov kommuner.
FGU startede op pr.1.august 2019. Vi er 150 engagerede medarbejdere og 700 årselever.
Afdelingen i Syddjurs kommune har 17 medarbejdere og ca. 100 årselever.
Du kan læse mere om FGU Østjylland på www.fguoj.dk og FGU på www.uvm/fgu Du kan læse mere om FGU Østjylland på www.fguoj.dk og FGU på www.uvm/fgu


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.