Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FGU Østjylland søger værkstedsunderviser til Motor og Mekanik på Dalagervej (vikariat)

FGU Østjylland er et nyt uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. FGU arbejder ud fra en ny pædagogisk praksis med afsæt i 15 didaktiske principper (se Undervisningsministeriets hjemmeside).
Uddannelsen kombineres af praksisundervisning, undervisning i almene fag, virksomhedspraktik, vejledning og almen dannelse. Der er fokus på at udvikle elever fagligt, socialt og personligt gennem et struktureret, rummeligt og individuelt tilpasset undervisningsmiljø, og det stiller særlige krav til undervisernes og vejledernes pædagogiske kompetencer.

Vi søger en værkstedsunderviser, der har uddannelse og erfaring som personvognsmekaniker, som skal bistå undervisningen på skolens PGU- linje; Motor og mekanik
Hovedarbejdssted er: Dalagervej 6. 8960 Randers SØ

Formålet med forløbet på PGU er, at eleven udvikler sine personlige, sociale, faglige og almene kompetencer igennem produktion på værkstedet og igennem den øvrige undervisning.
På det faglige tema Motor og Mekanik arbejdes der med læringsmål ud fra fagbilaget: Motor og Mekanik som du finder på www.emu.dk/fgu

Motor og Mekanik har sit eget værksted på skolen, som du skal være med til at drive. Værkstedet danner rammerne for elevernes hverdag, hvor der arbejdes med små produktioner. Derudover står Motor og Mekanik, for vedligehold, af skolens biler, traktorer, trailer, cykler og have/park materiel. Udover den praktiske undervisning skal du undervise eleverne i teoretiske emner i tilknytning til produktionen og skabe rum for elevernes trivsel og sociale udvikling. Der forventes et tæt samarbejde med de andre værkstedsundervisere, almenundervisere og vejledere omkring eleverne og undervisningen.

Målet med undervisningen er at motivere og forberede eleverne til uddannelse eller erhvervsarbejde. Eleverne afslutter deres FGU-forløb med en praktisk prøve. 

Vi har brug for en værkstedsunderviser med formelle kompetencer indenfor Motor og Mekanik:

 • som har erfaring med undervisning og formidling og / eller pædagogisk arbejde med unge.
 • som skaber et struktureret og inkluderende læringsmiljø for unge med forskellige forudsætninger.
 • som kan udføre service og vedligehold på skolens biler etc...
 • der trives med at arbejde helhedsorienteret med unge, der befinder sig på forskellige niveauer, og som både kan stå med eleverne i en autentisk produktion inden for Motor og Mekanik og som kan udføre administrative opgaver.
 • der kan kombinere teori og praksis og skabe indhold og retning i samarbejde med de andre værkstedsundervisere, almenundervisere og vejledere omkring eleverne.
 • som både kan lave holdundervisning for hele holdet og kan undervise i mindre grupper.
 • som kan samarbejde med de andre værksteder i forbindelse med produktion og vedligehold.

Personligt er du:

 • Rollemodel og en naturlig autoritet, som indgyder tillid og tryghed.
 • Stærk på relationskompetence, du er god til at opbygge relationer på en respektfuld og tillidsskabende måde og sætte eleven i centrum.
 • Ressourceperson som kan forene det at stille tydelige krav, med positive forventninger, stor tålmodighed og empati.
 • Teamspiller som ser styrken i at samarbejde fagfagligt og tværfagligt for bedst at løse kerneopgaven.
 • Netværker som finder det interessant at samarbejde med ungdomsuddannelser og erhvervsliv. 
 • God til at samarbejde, loyal over for kolleger og organisation.
 • Serviceminded og fleksibel.
Vi tilbyder:
 • En udfordrende stilling i en helt ny organisation.
 • En personalegruppe med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, med det fælles mål at bringe unge positivt videre i uddannelse eller job.
 • En arbejdsplads, hvor vi har eleverne i centrum, hvor vi drager omsorg for hinanden og hvor vi har plads til vores forskelligheder.
 • Vi tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling, et godt arbejdsfællesskab med kolleger som er stærkt engagerede i målgruppen.
 • Du bliver en del af et tværfagligt team med værkstedsundervisere, almenunderviser og vejleder.

Kørekort til bil er en nødvendighed for at kunne udføre de daglige opgaver. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er et Vikariat gældende til og med 31 Marts 2021.
Fuldtidsstilling som aflønnes i henhold til organisationsaftale for lærere mv. ved institutioner for forberedende grunduddannelse (FGU), organisationsaftalen supplerer og/eller fraviger den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10.

Ansøgning og ansøgningsfrist: Ansøg hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning"
Du kan henvende dig til HR-ansvarlig Søren Wistrup (tlf. nr.29295767) eller pædagogisk leder på Dalagervej, Karsten Mittrup Pedersen (tlf.nr 23393227), hvis du har spørgsmål.

Ansættelsessamtaler: ansættelsessamtaler vil finde løbende sted. 
Tiltrædelse: Snarest muligt.
 FGU Østjylland dækker Randers, Norddjurs, Syddjurs og Favrskov kommuner. Den relationspædagogiske tilgang, faglige ekspertise og høje fleksibilitet kendetegner vores uddannelser, undervisning og administration. Vores 140 engagerede medarbejdere servicerer 700 årselever. Du kan læse mere om FGU Østjylland på www.fguoj.dk og FGU på www.uvm/fgu


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.