Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fiberteknikere

Brænder du for fiber, og har du mod på at blive en del af virksomhed i vækst? Så er du måske vores kundes nye fibertekniker! Vi tilbyder en spændende stilling med opstart hurtigst muligt.

 

Om jobbet
Jobbet er et try and hire forløb med henblik på en fastansættelse. Vores kunde ligger i Glostrup, men projekterne vil hovedsagelig foregå på Banedanmarks områder på Sjælland. Virksomheden servicerer en bred vifte af virksomheder i Danmark, og arbejder bl.a. med installationer, grave-, kabel- og fiberprojekter.

Jobbet kræver periodisk rejseaktivitet til større offshore projekter inden for vindmølleindustrien. Derfor skal du være indstillet på at arbejde i bl.a. England á 2-3 ugers varighed pr. gang.

Stillingen har en arbejdstid fra 7-15 med 30 minutters selvbetalt pause.


Dine arbejdsopgaver vil indebære:

  • Fiberoptiske installationer
  • Fejlfinding
  • Reparationer
  • Vedligeholdelse af telekabler
  • Mulighed for installationer af aktivt dataudstyr på sigt

 

Kvalifikationer
Stillingen kræver at du har fibererfaring. Vi ser gerne, at du har arbejdet som rejsemontør, og er i besiddelse af kurset ”Pas på banen”.

Det er en fordel, hvis du har jernbane erfaring og/eller en uddannelse inden for offshore, men ikke et krav. Vi forestiller os, at du udviser fleksibilitet i forhold til opgaver og arbejdstider. Samtidig arbejder du nemt selvstændigt og har gode samarbejdsevner, da du, alt afhængig af opgavens omfang, kommer til at arbejde alene og sammen med en kollega.  

 

Du tilbydes
For de rette kandidater kan du blive del af en vækstorienteret virksomhed, og jobbet giver mulighed for en spændende og varierende arbejdsdag med gode kollegaer. Vores kunde tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer plus attraktiv pensionsordning
  • Faglige udviklingsmuligheder
  • Firmabil, telefon og computer


Søg jobbet

Hvis du kan se dig selv i ovenstående job, kan du søge stillingen ved at ansøge online på linket nederst til venstre.Vi holder løbende samtaler på vores kontor i Taastrup.

Skulle du have spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen på mail heidi@personale-match.dk er pr. tlf. 42801828.

Personale-match benytter udelukkende elektronisk rekruttering, og det er kun muligt at søge stillingen online via linket nederst. Ansøgninger sendt via mail kommer ikke i betragtning.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her