Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Filialdirektør - Randers

Filialdirektør med stærke erhvervskompetencer

Vil du arbejde i en bank, der med afsæt i en stærk lokal forankring har iværksat en kontrolleret offensiv strategi med høje ambitioner om forretningsmæssig vækst i markedsområdet. Vi søger en filialdirektør, der vil stå i spidsen for den fortsatte forretningsmæssige udvikling i Randers og omegn.

Har du bopæl i Randers eller vil du flytte hertil i meget nær fremtid? Brænder du for at infiltrere erhvervslivet i området, så det genererer nye erhvervskunder? Og har du bevist dine evner til at skabe netværk? Så er dette job noget for dig, og du kan roligt læse videre.


Banken
Med godt 320 medarbejdere og en balance på 11 mia. kr. har Andelskassen en vision om at være ”det rigtige valg – gennem hele livet”. Andelskassen er en lokalforankret og ambitiøs bank, som ønsker at bidrage til at skabe vækst og udvikling i sine lokalområder og med en oprigtig interesse i, at kunder og medarbejdere trives.

Jobbeskrivelse
Andelskassens filial i Randers ligger på den bedste placering i byen og i et spændende område med vækstpotentiale, og der er muligheder for nye privat- og erhvervskunder ”lige om hjørnet”. Banken ønsker at være en betydelig spiller i erhvervslivet i Randers, og det bliver som Andelskassens nye filialdirektør i Randers dit hovedansvar at få det til at ske.
Du får mulighed for at sætte dit personlige præg på filialen og vil som filialdirektør få reference til områdedirektøren for område Nord. Du får ansvaret for implementeringen af bankens vækststrategi, hvor erhverv er et nøgleområde. Banken forventer forretningsmæssig udvikling på både privat- og erhvervskundesegmentet.
Med 15 dygtige og engagerede kolleger (6 privatrådgivere, 4 erhvervsrådgivere, 4 erhvervssupportere og 1 kundemedarbejder) får du desuden et stort lederansvar.

Hvordan er du som filialdirektør?

  • Du er udadvendt og kan skabe relationer i erhvervslivet i Randers
  • Du forstår at motivere medarbejderne, så de kan give kunderne den bedste oplevelse i alle situationer og gøre det let at være kunde
  • Du er udviklingsorienteret og god til at se muligheder og finde løsninger til glæde for kunder og banken
  • Du tager ansvar og udfordrer – og siger tingene, som de er
  • Du er parat til at fortsætte vores gode samarbejde med lokale ejendomsmæglere, revisorer, advokater og øvrige attraktive specialister
  • Kompetencerne på såvel privat som erhverv er store i filialen – derfor er der brug for dig til at lede slagets gang og åbne de rigtige døre
  • Du har gode kompetencer på såvel kredit som salg og sparring
  • Du har ledererfaring fra den finansielle verden.

Hvordan er det at arbejde i Andelskassen?
Samarbejde er en kerneværdi i Andelskassen. Vi er en bank, der lytter til kunder og medarbejdere og samarbejder på kryds og tværs i organisationen. Andelskassen har iværksat en ny og fokuseret udviklingsplan, hvor du som filialdirektør bliver en nøglespiller i realiseringen af de ambitiøse mål. Du får frihed under ansvar til at drive din filial – med fokus på både medarbejdernes trivsel og kundernes tilfredshed. Du kan se frem til et tæt samspil med områdedirektøren, øvrige chefkolleger og specialister i Andelskassen, og der venter dig en afvekslende arbejdsdag, som du selv har stor indflydelse på. Høj kvalitet, stærke værdier og ikke mindst lokalt engagement kendetegner Andelskassens virke – også i Randers.

Vi tilbyder
En spændende, udfordrende og selvstændig lederstilling i en bank med korte beslutningsveje samt gode muligheder for indflydelse. Desuden er Andelskassen kendetegnet ved et dynamisk ledelsesklima og mulighed for personlig udvikling.

Ansøgning
UnikRecruitment bistår Andelskassen ved denne rekrutteringsopgave. Andelskassen vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om Andelskassen henvises til bankens hjemmeside andelskassen.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her