FILIALDIREKTØR - Rise Sparekasse - Haarby og Flemløse afdeling

 • med reference til Sparekassedirektøren

www.sparekassen.dk

VIRKSOMHEDEN

Rise Sparekasse er under rivende udvikling og har netop introduceret en helt ny visuel identitet, samt ændret vores tilgang til strategien. Dette vil opleves overalt i og uden for Sparekassen. Sparekassen har et klart mål om, at blive Danmarks mest samfundsansvarlige sparekasse.

I Rise Sparekasse arbejdes der dagligt på, at tilbyde en professionel rådgivning, hvor der altid er et brændende ønske om at understøtte initiativer, der hjælper med at forstærke regionen/lokalområderne, hvor et godt familieliv og et sundt erhvervsliv er del af sparekassens ambition.

Gennem en kompetent, proaktiv og åben tilgang kæmpes der for at skabe løsninger, der udløser privat og erhvervsmæssige drømme – altid med en ambition om sund økonomi for alle parter.

I dag består Rise Sparekasse af 4 afdelinger fordelt på Rise, Svendborg, Haarby og Flemløse.

Sparekassen drives ud fra en ambition om, at kunden skal opleve værdi i sit kundeforhold, samt opleve, at Sparekassen gør en forskel for regionen. Vi måler og dokumenterer dette i handlinger ved, at være i aktiv kontakt med kunderne og bidrage til vækst i lokalområderne. Sparekassen har en organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Kunderne værdsætter den personlige og troværdige rådgivning, som virksomheden sætter en ære i at give.

Afdelingerne i Haarby og Flemløse, som denne stillingsprofil omhandler, har lidt under 10 medarbejdere, foruden den kommende Filialdirektør. Heraf vil den kommende Filialdirektør have organisatorisk ansvar for rådgiverne.

Rise Sparekasse er vokset støt gennem årene, fordi stadig flere kunder vælger Sparekassen, som den foretrukne samarbejdspartner. Udviklingen skyldes ikke mindst, at Sparekassen gør sig umage i at vejlede og rådgive kunderne og bruger tid på, at skabe gode relationer og er garant for en sund og seriøs kreditpolitik.

Rise Sparekasse oplever en stor tilgang af nye kunder – både privat og erhverv. For at sikre den videre udvikling leder vi nu efter en Filialdirektør til afdelingerne i Haarby og Flemløse, der skal sikre fortsat fremdrift og udvikling, samt være den synlige ambassadør for Sparekassen i lokalområdet.

STILLINGEN

Stillingen refererer til adm. direktør og indgår i ledergruppen i Rise Sparekasse. Den nye Filialdirektør får nøglen til og ansvaret for, at opbygge og udvikle Sparekassens helt nye afdeling i Haarby og omegn ud fra Sparekassens formål, at blive Danmarks mest samfundsansvarlige Sparekasse.

Filialerne ligger et i meget attraktivt område, med et stort potentiale. Den nye Filialdirektør bliver således et vigtigt omdrejningspunkt i forhold til eksisterende kunder og ikke mindst nye kunder, hvor Filialdirektøren vil komme til at spille en afgørende rolle i at realisere Sparekassens strategi.

Filialdirektøren skal kunne begå sig på alle niveauer, skal tage ansvar og være i stand til, at drive hele salgsprocessen, som er fundamentet for en god og sund økonomi. Herudover skal der skabes salgsfremmende aktiviteter via netværket, samt være tovholder på disse.

De væsentligste opgaver vil være:

 • Motivation og udvikling af afdelingens medarbejdere
 • Ansvarlig for afdelingens drift og udvikling
 • Udarbejdelse af budgetter og løbende opfølgning på samme
 • Skabe yderligere tilgang af kunder - såvel private som erhverv
 • Arrangere temadage / aftener
 • Være garant for ordentlighed ved at følge Sparekassens regler
 • Ambassadør for afdelingen og Sparekassen generelt
 • Kompetent sparringspartner for ledelsen
 • Deltage i ledergruppemøder
 • Ansvarlig for selv at holde sig selv og afdelingen opdateret indenfor den finansielle sektors overordnede regler

KANDIDATEN

Den ideelle kandidat til stillingen kommer fra en tilsvarende stilling fra et pengeinstitut, men ønsker mere råderum, handlefrihed og kortere vej til beslutningerne.

Som person skal man være udadvendt og skabe godt humør.

Desuden ligger vi vægt på personligheden, der også er kendetegnet ved:

 • Stort personligt drive
 • Stort netværk og evne til at skabe netværk
 • Stabilitet og entusiastisk
 • Solid kommerciel forståelse
 • Salgserfaring inden for den finansielle sektor
 • Direkte, vedholdende og kender betydningen af at være i tæt relation til kunderne
 • Humørfyldt og kontaktskabende, der forstår betydningen af at skabe langvarige kunderelationer
 • Resultatorienteret og kan omsætte ”mål til handlinger”
 • Robust, selvkørende og selvmotiverende, men også teamorienteret.
 • Omhyggelig og leverer høj kvalitet samtidig med, at du kan holde mange bolde i luften.
 • Ansvar for og håndtering af, egen kundeportefølje.
 • Der lægges desuden vægt på, at du er involverende og gerne bidrager med nye idéer og udvikling.

AKTIVITETER

Der må forventes aktiviteter i relation til deltagelse i lokale netværksaktiviteter - også udenfor normal arbejdstid.

UDDANNELSE

Uddannelse fra den finansielle sektor og måske (ikke afgørende) HD (F)/Cand.merc., suppleret med andre brancherelaterede videreuddannelser.

IT

Professionel bruger af MS Office og gerne stort kendskab til div. banksystemer. Kandidaten har generelt gode evner til at sætte sig ind i nye IT-systemer.

STARTTIDSPUNKT

Hurtigst muligt, men vi venter naturligvis på den rette – 1. december 2020

Copyright © 2020 TARGET Headhunting


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.